SILOVATELJ I PROGONITELJ: Izašao iz zatvora, pozvao svoju staru žrtvu i tako potpisao svoju novu kaznu

Nesrećna žena je pomislila da se rešila zlostavljača kada je njen bivši partner otišao u zatvor, nakon što je priznao da ju je silovao preteći joj nožem

  • 5

Filip Kirbi iz Njukasla u Engleskoj je mučio svoju žrtvu i bivšu devojku Džemu Redhed telefonskim pozivom nakon što je pušten ranije na slobodu iz zatvora gde je služio kaznu zbog silovanja.

Zbog poziva ženi koju je silovao pre nekoliko godina Kirbi je dobio još osam godina zatvora.

On je trebalo da služi kaznu od osam godina, međutim pušten je ranije na slobodu. Sada ga čeka novih osam godina zbog poziva koji je trajao 46 sekundi.

Redhedova je pomislila da se rešila zlostavljača kada je njen bivši partner otišao u zatvor, nakon što je priznao da ju je silovao preteći joj nožem.

Međutim, Kirbi je odlučio da je pozove sasvim iznenada prošlog meseca, nakon što je proveo četiri godine u zatvoru.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Zbog ovog poziva on će sada biti u zatvoru do 2023. godine.

- Optuženi je pozvao Džemu Redhed sa majčinog telefona. Ona se nije javila na prvi poziv, međutim on je ponovo nazvao. Kada se javila odmah mu je prepoznala glas. Bilo je je muka i počela je da se trese. Razgovor je trajao 46 sekundi nakon čega je ona spustila slušalicu. Pozvala je policiju i optuženi je uhapšen - saopštio je tužilac Birdi Smurtvejt.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirrror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA