KRENULI BEJZBOL PALICAMA NA SRBE? Uhapšeno pet maloletnih Albanaca u severnom delu Kosovske Mitrovice

- Proverava se da li su ove osobe pokušale fizički da se obračunaju sa nekim na severnoj strani mosta - rekao je regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić

  • 6

Pet maloletnih Albanaca privedeno je danas popodne u Kosovskoj Mitrovici kada su prešli glavni ibarski most koji razdvaja severni od južnog dela grada, jer su kod njih nađene bejzbol palice.

Albanci izboli srpskog mladića u Kosovskoj Mitrovici? (VIDEO)

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić rekao je da je svih pet maloletnika lišeno slobode brzom intervencijom dežurnih policajaca koji su bili u neposrednoj blizini.

Roditelji maloletnika obavešteni su da su njihova deca privedena, kao i socijalni radnik i tužilac koji će okvalifikovati slučaj, dodao je Bojić.

Šiptarski navijači skandirali "Ubij Srbina" (VIDEO)

Foto: Tanjug/Boki Foto: Tanjug/Boki

On je kazao da se proverava da li su ove osobe pokušale fizički da se obračunaju sa nekim na severnoj strani mosta oko 14 sati kada su lišeni slobode.

- Policijska patrola koja je bila na zadatku na glavnom mostu na Ibru izvršila je kontrolu pet lica koja su prešla iz južnog u severni deo Kosovske Mitrovice i kod njih pronašli dve palice -  rekao je za Telegraf Regionalni šef operative Kosovske policije - sever Željko Bojić.

(S.S./ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    19. april 2015 | 18:49

    Ma ne, krenuli su da pikaju loptu.

  • Браде

    19. april 2015 | 21:41

    Sta ocekivati od divljeg plemena stetocina?

  • lazar

    20. april 2015 | 00:05

    Svi napadaju nase gradjane a nasa drzava samo gleda i cuti..!!! Dokle ce nasa drzava da cuti povodom napada na nase gradjana vec punih 16 godina!!!Hoce li neko da zastiti te ljude vise!!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA