TATATATIRA, POSLEDNJI PUT: Povukao se Branko Kockica! (VIDEO)

- Komadom "Ivica i Marica" kreće serija predstava bez Branka. Moja rođendanska želja je da "Puž" nastavi da živi mladalačkim životom, jer ja imam već sedam banki. Ja bih u penziju - kaže legendarni Branko Kockica

Glumac Branko Milićević, poznatiji kao Branko Kockica, proslavio je 69. rođendan sa kolegama i decom koja su došla da pogledaju tri izvođenja predstave "Ivica i Marica".

Tog dana je obeleženo i 38 godina od prve predstave izvedene u Pozorištancu "Puž". Dvostrukom slavlju prisustvovali su Madlena Cepter, Sloboda Mićalović sa ćerkama Milom Iverom, Tanja Peternk, Feđa Stojanović i Vesna Čipčić.

- Komadom "Ivica i Marica" kreće serija predstava bez Branka. Moja rođendanska želja je da "Puž" nastavi da živi mladalačkim životom, jer ja imam već sedam banki. Ja bih u penziju. Biću i dalje šef i pisaću komade, a pozivam mlade glumce da nam se jave kako bismo napravili kasting za onoga ko će me zameniti u predstavama. Jednog Branka treba da zamene dvojica ili trojica - šali se Branko Kockica.

Ovo pozorite nema dovoljno stalno angažovanih glumaca i mora da plaća mnogo honorarnih saradnika iako novi zaknski propisi to ne dopuštaju.

Printskrin:  Youtube/vladan vukajlovic Printskrin: Youtube/vladan vukajlovic

- Ako bih morao da poštujem te propise, ne bi bilo mogućnosti da se odigra nijedna dečja predstava. Mogu da angažujem samo jednog čoveka, a to je pisac komada, koji nije na plati. Igraću protiv ovog zakona, pa neka me zatvore. Pozorište "Puž" sigurno neće - kaže Milićević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    20. april 2015 | 09:58

    Branko mi je ulepsao detinjstvo i zato mu puno hvala!

  • kordunas

    20. april 2015 | 10:51

    Zasluzena penzija.Tolike godine sa uspehom glumiti najzahtevnijoj i najiskrenijoj publici je ogroman uspeh.Branko je bio idol celoj mojoj generaciji.Pokusavam svog sina da naucim da gleda kockicu.Pozdrav Branku od njegovog tatatatirca

  • Ceca

    20. april 2015 | 10:40

    Hvala mu sto postoji. Privilegovani i srecni smo mi, koji smo rasli uz tog velikog coveka. Tatatiraaa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA