PLANIRALI SMO VENČANJE, A SILOVAO MI JE MAJKU: Ispovest žene monstruma iz Barajeva

- Neka ga osude na doživotnu za ono što je uradio. Dete više nikad neće videti, sve dok sam ja živa. I da sutra umre, sveću mu ne bih zapalila - kaže Zorica Jovanović

  • 12

Zorica Jeremić, nevenčana supruga monstruma Vladan Pavlovića, koji je na Uskrs silovao njenu majku Veru i pokidao joj matericu, kaže da bi ga zadavila sopstenim rukama kada bi ga sada videla, kao i da je mrtav za nju.

MOJA SESTRA JE BILA SVA KRVAVA, POKIDAO JOJ JE MATERICU: Ispovest sestre žene koju je silovao zet

- Hteli smo da se uzmemo i planirali krštenje, a umesto toga je zverski silovao moju majku -  kaže ona i dodala da je Vera često dolazila kod nje i Vladana kako bi im pomagala.

SILOVAO I SVOJU MAJKU: Jeziva ispovest supruge monstruma koji je napastvovao taštu na Uskrs!

Inače, ova nesrećna žena se nalazi u Institutu za majku i dete, gde leži sa bolesnom ćerkicom.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Silovao je taštu na Uskrs, stigla ga je zaslužena kazna!

Zoričina majka je bila jedina osoba koja je ostala uz nju kada je odlučila da se uda za Vladana, ali joj se ipak u dva navrata požalila da ju je napao.

SILOVAO TAŠTU NA USKRS: Ponudio da je poveze traktorom, a onda je divljački tukao, pa napastvovao!

- Razmišljala je i da ga prijavi, ali sam je ja preklinjala da to ne čini. Da sam mogla samo i da pomislim da bi uradio ovo što jeste, ne bih je odvraćala od te namere - istakla je ona i dodala da sumnja da je Vladan Veri dao nekoliko lekova za smirenje pre nego što ju je monstruozno napastvovao.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Freeimages/Stefan Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Freeimages/Stefan

Vera je bolesna žena, a Zorica kaže da je čula da je njena majka nekoliko puta padala po dvorištu i jaukala, dok joj je brat rekao da se ona sada nalazi u teškom stanju.

- Brat Dejan i snajka su oišli da je obiđu u bolnici, a ona ih nije prepoznala. Lekari su rekli da je ona u šoku i da zbog toga ne zna za sebe i nije svesna gde se nalazi, pa su joj posete zabranjene. Bore se za njen život. Čeka je još dosta pregleda - priča Zorica i kaže da ju je Vladan pozvao iz zatvora, ali da nije želeo da joj kaže pravi razlog zbog čega se tamo nalazi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Rekao mi je da je priveden zbog tuče. Kada sam čula šta se dogodilo, od šoka sam ispustila dete iz ruku. Nismo ni ćerkicin prvi rođendan proslavili, a on mi siluje majku - istakla je ona i dodala da će po izlasku iz bolnice napustiti Vladana i dom u kojem je s njim živela.

Zorica kaže da ne može da se vrati tamo i da će otići kod komšija, a za Vladana više ne želi da čuje.

- Neka ga osude na doživotnu za ono što je uradio. Dete više nikad neće videti, sve dok sam ja živa. I da sutra umre, sveću mu ne bih zapalila - poručila je na kraju Zorica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вуко

    20. april 2015 | 11:40

    Ovde nema normalnih. Normalnoj bi dovoljan razlog za razvod bio, sami pokušaj udvaranja majci.

  • Istina

    20. april 2015 | 11:36

    Pa zeno sto si cekala da se ovo desi kad je svoju rodjenu majku silovao !!!!! A i mi kao nacija , kao gradjani treba da organizujemo protest i trazimo odgovornost sudije kojo je ovog ludaka pustio iz zatvora , posle godinu dana ! ! Pa on je za dozivotnu robiju !

  • Top

    20. april 2015 | 12:04

    Pa dva puta joj se majka pozalila da je napadao a ona nije dala da ga prijavi.Neka se sada nosi sa tim, jer je i njena krivica ogromna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA