SILOVAO I SVOJU MAJKU: Jeziva ispovest supruge monstruma koji je napastvovao taštu na Uskrs!

- Govorio mi je kako ga moja majka strašno privlači i da "ima nešto u sebi". Pokušala sam zbog dece da zaboravim na te stvari, a kada bi ona dolazila kod nas, hvatao ju je za grudi, zadnjicu i nudio seks. Jadnica ga se plašila - kaže Zorica Pavlović supruga Vladimira koji je silovao svoju taštu

  • 27

Zorica Pavlović supruga Vladimira iz Barajeva koji je pretukao i silovao taštu na Uskrs, kaže da je on odavno imao bolesnu želju da ima seks sa njenom majkom Verom.

Uhapšen silovatelj, napastvovao ženu (57)

- Rekla sam mu da je bolestan. Trpela sam ga jedno zbog dece, ali je on na kraju moju majku zverski silovao. Uništio joj je genitalije, sad joj se bore za život - kaže ona za Informer.

Silovao je taštu na Uskrs, stigla ga je zaslužena kazna!

On joj je nabio u vaginu zvono za šurenje svinja i naneo joj zverske povrede. Inače, Zorica kaže da je njena majka izbegavala da dolazi kod njih upravo zbog Vladimira, koji je stalno nasrtao na nju.

SILOVAO TAŠTU NA USKRS: Ponudio da je poveze traktorom, a onda je divljački tukao, pa napastvovao!

Foto-ilustracija: Profimedija Foto-ilustracija: Profimedija

- Govorio mi je kako ga moja majka strašno privlači i da "ima nešto u sebi". Pokušala sam zbog dece da zaboravim na te stvari, a kada bi ona dolazila kod nas, hvatao ju je za grudi, zadnjicu i nudio seks. Jadnica ga se plašila - kaže Zorica koja dane provodi u Institutu za majku i dete, gde leži sa bolesnom ćerkicom.

Prema njenim rečima, Vera se sa Vladimirom našla jer je trebao da joj da novac i neke stvari za Zoricu i bebu.

- Kada je stigla, javila mi s telefonom i rekla da sa mojim mužem i njegovim ocem pije kafu. Nisam ništa slutila, a kada me je kasnije pozvala, glas joj je bio kao na samrti. U početku mi nije govorila šta se dogodilo. Zanemela sam od bola - objasnila je ona i dodala:

- Za tog monstruma više ne želim da čujem. Dabogda robijao do kraja života. Dosta sam ga trpela. Zbog njega su mi dva sina u hraniteljskim porodicama, a ja sam pola života provela u Sigurnoj kući. Pomoći će mi Centar za socijalni rad, tako su obećali - kroz suze priča Zorica.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Freeimages/Stefan Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Freeimages/Stefan

Ipak, nju je najviše pogodilo to što je Vladimir unakazio njenu majku.

- Ljudi moji rasporio ju je dole. Kada je ginekolog video rane, čovek nij mogao da veruje. Rekao je kako nikad to u karijeri nije video. Čula sam se sa njom i teško govori. Vode je na preglede od klinike do klinike. Bukvalno se bore za njen život.

Vladimir je na saslušanju u tužilaštvu priznao zločin, ali nije mogao da objasni zbog čega je to uradio. Određen mu je pritvor do mesec dana. Njegov otac Borislav, koji živi u trošnoj kući bez struje i vode, kaže da njegov sin treba da odgovara.

- Šta ja tu mogu da promenim? Teško sam bolestan, hodam pomoću štaka. Živim od 12.000 dinara penzije i molim boga da mi pomogne - kaže Borislav.

Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy Foto-ilustracija: Profimedia/Fancy

Borislav je potvrdio da je Vladimir pre pet godina pretukao i silovao i svoju rođenu majku, on kaže da je to priča koju čitavo selo već odavno zna.

- Bio je godinu dnaa u zatvoru zbog toga. Moja supruga i danas ima posledice.

Inače, Vladimir je oženjen Zoricom više od sedam godina i imaju tri deteta.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cimanje

    16. april 2015 | 07:04

    Pretukao majku, silovao je i dobio godinu dana? Ovakvima bi trebala rulja da sudi kad imamo nesposobno pravosuđe i loše zakone.

  • ooooo

    16. april 2015 | 09:43

    Otpad ljudski! Gde mi zivimo, silovao rodjenu majku i dobio godinu dana!

  • Natasa

    16. april 2015 | 09:38

    I onda kazete oni u Iraku ili Iranu su zaostali pa mi smo za njih zaostali 100 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA