POPIO LITAR RAKIJE, PA UBIO MAJKU PESNICAMA: Stravični detalji tragedije kod Paraćina!

Mlađa je ubio majku po povratku iz kafane zato što ga je ona više puta pozivala telefonom dok je sedeo tamo s prijateljem i pio. Prema priči meštana, pre ubistva bio je potpuno pijan jer je popio oko litar rakije

  • 15

Mlađi Đoriću (50) iz sela Izvor kod Paraćina policija je juče odredila meru zadržavanja do 48 sati zbog toga što je, prema sopstvenom priznanju, ubio pesnicama svoju majku Milju Todorović (85) u kući u kojoj su zajedno živeli. Ubica je sam otišao u policiju juče i predao se kad se otreznio i video šta je uradio.

Prema saznanjima iz istrage, Mlađa je ubio majku po povratku iz kafane zato što ga je ona više puta pozivala telefonom dok je sedeo tamo s prijateljem i pio. Prema priči meštana, pre ubistva bio je potpuno pijan jer je popio oko litar rakije.

Ubica je sa majkom, inače, živeo sam. Nikada se nije oženio, a nije imao ni stalno zaposlenje, pa su im finansijski pomagale njegove sestre, Milica i Radica. One su prve i došle u roditeljski dom nakon stravične tragedije.

- Živim na drugom kraju sela, sa svojom porodicom, ali su majka i brat stalno dolazili kod mene. U subotu se uveče nisam s njom čula telefonom, a tad je, jadnica, već bila mrtva. Ovo je strašna tragedija, ne znam šta je mom bratu moglo da se desi da uradi ovo. Čula sam od drugih da je bio pijan. Ušla sam u kuću kad i policija i šokirala se kad sam ugledala mrtvu majku kako leži u kevetu. Glava joj je bila sva krvava. Odmah smo posle izbacile taj krevet iz kuće – priča Milica.

Ona i njen muž se često zvale Mlađu da im pomaže u radovima na njivi i plaćali su mu to kako bi on imao novaca. Njega i majku finansijski je posebno pomagala druga sestra Radica koja je živela decenijama u Austriji. Ona je odmah doputovala u selo čim su joj javili.

Foto: Promo/Ubijena majka i sin dok je bio mali Foto: Promo/Ubijena majka i sin dok je bio mali/

- Naša majka je Mlađu obožavala. Nije se smirila dok ga nije rodila jer u selu se misli da sinovi moraju da čuvaju roditelje, a ne ćerke. Zato je on toliko mlađi od nas. Na nesreću, povremeno je pio i evo kako se sve to završilo - u suzama priča Radica.

I komšije i drugi meštani ovog mirnog sela kažu da je alkohol jedini mogući razlog da sin digne ruku na majku. Tvrde da ubica nije bio agresivan, ali da je imao «slabe živce» kad popije.

Iako je slučaj rešen a način ubistva poznat, istražni organi naložili su obdukciju tela nesrećne starice, tako da će Milja Todorović biti sahranjena sutra na seoskom groblju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yules

    20. april 2015 | 16:24

    Još jedna mrtva žena koju je njen bližnji usmrtio batinama!! Ovo je strašno. Srbijo probudi se!!!!

  • Mrgud

    20. april 2015 | 16:31

    Pa zar ima veci greh ubiti nekog ko ti je dao život...

  • Zoje

    20. april 2015 | 17:02

    Kome je alkohol dobro u životu doneo....a što on nije crko kad je popio litar rakije ,glavom u zid da udari ,već na majku ruku da digne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA