NA KOPAONIKU ĆE BITI OTKRIVENA VELIKA TAJNA: Kako da u Srbiji David pobedi Golijata

Na konferenciji "Nova energija" koja će se održati na Kopaoniku predstavnici najpoznatijih portala u Srbiji pričaće o uspehu medija izvan velikih medijskih kuća

  • 0

Small Is Big: Portali koji su postigli uspeh - izvan velikih medijskih kuća - naziv je još jednog zanimljivog panela na konferenciji "Nova energija".

Kako su ovi Davidi uspeli da u mnogim segmentima nadmaše Golijate, čućemo direktno od ljudi koji vode ove uspešne projekte.

Uvod u razgovor daće Pavle Savović sa portala Telegraf.rs koji je iako nije deo medijske korporacije za kratko vreme ušao u top 5 portala u Srbiji.

Foto Promo/ Nova Energija Foto Promo/ Nova Energija

O ovoj temi govoriće: Luka Matić, ekonomskevesti.com; Mihajlo Tešić, Tarzanija; Marina Lazarević, Najboljamamanasvetu.com; Nađa Jokanović, Wannabe; Tatjana Vidaković, Infostud; Ivana Vulinović, Mogujatosama.com, Jaka Vran, regional.si i Petar Vojinović sa portala TangoSix.rs.

Kako su počeli, na koji način se finansiraju, koji su problemi sa kojima se suočavaju, šta ih čini uspešnijima od portala unutar velikih medijskih kuća, samo su neke od tema koje će se obrađivati u ovom panelu.

Foto Promo/Nova Energija Foto Promo/Nova Energija

Konferencija Nova Enegija počinje za nedelju dana i trajaće od 29. 4. - 3. 5. na Kopaoniku. Više informacija o programu i učesnicima možete pronaći na sajtu www.novaenergija.rs

(Telegraf.rs/ Izvor: Nova Energija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA