ISPOVEST ŽRTVE PEDOFILA: Nikad nisam imala dečka, niko me nikad neće voleti! (VIDEO)

- Moj život je od tada noćna mora, depresivna sam, retko izlazim napolje - rekla je napastvovana devojka koju je, kada je imala samo 11 godina, silovao popularnu britanski pevač Geri Gliter

  • 5

Jedna od žrtava pedofila Gerija Glitera (70) bivše pop zvezde iz Velike Britanije, koji osuđen na ukupno 16 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja tri devojčice, dala je ekskluzivnu ispovest "Dailymail-u" u kojoj je ispričala kroz kakav pakao je prošla.

ZAKLJUČAVAM ĆERKE U SOBE, DA IH MOJ MUŽ NE BI SILOVAO: Ovo je ispovest majke koja je šokirala svet!

Devojka čiji identitet nije objavljen, a koja danas ima 21 godinu, rekla je da ju je Gliter silovao tri puta, a prvo zlostavljanje dogodilo se kada je imala samo 11 godina.

- Moj život je od tada noćna mora, depresivna sam, retko izlazim napolje - rekla je napastvovana devojka, koju je pevač silovao u Vijetnamu.

- Plačem skoro svake noći, sanjam da me ponovo siluje, bez tableta ne mogu da zaspim - rekla je žrtva koja je potom objasnila da ju je pevač 2006. namamio u svoju vikendicu gde ju je napastvovao.

- U vikendici mi je puštao dečju pornografiju, a potom me je silovao - rekla je devojka, koju je pevač seksualno zlostavljao tri puta i za to joj je platio 9 funti (12,5 evra).

ŠOKANTAN PODATAK: Svako deseto DETE ima svoj pornić! (VIDEO)

Zbog trauma koje je doživela mlada Vijetnamka kaže da nikada nije imala dečka pošto niko ne može da je voli jer svi znaju šta joj je pevač uradio.

Gliter, čije je pravo ime Pol Gad, osuđen je za pokušaj silovanja, po četiri tačke za seksualno zlostavljanje i po jednoj za polni odnos sa devojčicom mlađom od 13. godina.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жељко

    22. april 2015 | 17:37

    Овакве болеснике треба доживотно закључавати

  • JA

    22. april 2015 | 22:30

    Nije dostojan ni hrane u zatvoru,gnjida manijacka..

  • 1988.

    24. april 2015 | 22:15

    Manijak gadni sa jarecom bradicom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA