PORUČIO AMERICI DA OD*EBE: Zbog ovog poteza će bombaš iz Bostona biti osuđen na SMRT! (VIDEO)

- On je ovim činom pokazao da ga nije briga za žrtve, niti da mu je žao zbog svega što je napravio. On je zapravo poručio Americi da se j***. Takav čovek zaslužuje smrtnu kaznu - rekao je tužilac

  • 6
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Džohar Carnajev (21), Čečen koji je pre dve nedelje proglašen krivim za bombaški napad na Bostonski maraton 2013 . godine i koji je suočen sa dve potencijalne presude: očekuje ga ili doživotna robija ili smrtna kazna, uradio je u zatvoru nešto zbog čega su mu mnogi predviđaju smrtnu presudu.

CARICA: Izgubila je nogu u bombaškom napadu na maratonu u Bostonu, a evo šta je uradila ove godine! (FOTO) (VIDEO)

Naime, u sredu se na sudu pojavio snimak od pre tri meseca na kojem Carnajev jasno pokazuje srednji prst prema kameri. Po interpretaciji tužioca to znači samo jedno:

- On je ovim činom pokazao da ga nije briga za žrtve, niti da mu je žao zbog svega što je napravio. On je zapravo poručio Americi da se j***. Takav čovek zaslužuje smrtnu kaznu - rekao je tužilac, dok je advokat Carnajeva rekao da je snimak izvučen iz konteksta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Džohar Carnajev zajedno s bratom Tamerlanom 15. aprila 2013. izveo najsmrtonosniji napad na SAD još od 11. septembra 2001. U njemu su poginule tri osobe, među kojima jedno dete, 264 ih je povređeno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    24. april 2015 | 07:35

    A sta zasluzuje Amerika sto za 200 godina koliko postoji je poubijala ceo jedan kontinent?!Zasluzuje da se sravni sa zemljom..

  • Комуниста

    24. april 2015 | 06:52

    Све једно он заслужује казну. А ово што поручује тужилац заслужује казну. Бомбардовање мозга обичним грађанима са некаквом сликом средњг прста не значи Америци средњи прст него ономе ко тренутно врши надзор над њим. Али Америка је позната по Гебелсовом синдрому. Чуди ме да га није окаректерисао као комунисту. Пошто су једно време били највећи душмани америчких грађана.

  • Zlobica

    24. april 2015 | 10:03

    Foto montaža.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA