ISLAMSKA DRŽAVA DOŠLA U JEMEN: Stigli smo i GLADNI smo vaše KRVI! (FOTO) (VIDEO)

Ekstremisti na snimku najpre ispaljuju nekoliko hitaca, a zatim osoba koja izgleda kao vođa grupe zabija zastavu Islamske države u pesak i proglašava da su "vojnici kalifata" stigli u Jemen, da "seku vratove Huta"

  • 25

Ekstremistička grupa Islamska država (ID), objavila je danas da je i zvanično stigla u Jemen, postavivši na internet video snimak na kojem preti da će zaklati pripadnike šiitske zajednice Huti.

KAMP SMRTI: 18.000 ljudi je pod opsadom, bombarduju ih svakog dana, NEMAJU GDE DA ODU (FOTO) (VIDEO)

Na snimku u trajanju od oko devet minuta, prikazano je 20-ak boraca ID u punoj borbenoj opremi, u pustinjskoj oblasti za koju se tvrdi da se nalazi u blizini jemenske prestonice Sane.

Ekstremisti na snimku najpre ispaljuju nekoliko hitaca, a zatim osoba koja izgleda kao vođa grupe zabija zastavu Islamske države u pesak i proglašava da su "vojnici kalifata" stigli u Jemen, da "seku vratove Huta", prenela je "Rusija danas".

Printskrin: Youtube/Vocativ Printskrin: Youtube/Vocativ

- Stigli smo u Jemen, s ljudstvom gladnom vaše krvi, da osvetimo sunite i vratimo zemlju koju su zauzeli - kaže vođa džihadista na video snimku i poziva sve sunite da im se pridruže u borbi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    26. april 2015 | 08:07

    Joj ameriiii... Pa vratice vam se 100000x gore za svo ovo zlo koje radite!

  • Dule

    26. april 2015 | 07:18

    Ovi bas vole da se snimaju misle da su holovudske zvezde.haha

  • Miloš

    26. april 2015 | 07:36

    Stvarno mi je više muka od ovih zatucanih primitivaca. Taman se probudim uzmem tel da pročitam vesti ovi mi iskoče na ekran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA