UBIO I ZAPALIO DVOJICU JAGODINACA: Žandarmu 40 godina zatvora zbog ovog zločina!

Krstić je u martu prošle godine osuđen na 40 godina zatvora jer je u julu 2013. godine ubio i zapalio dvojicu Jagodinaca, Srđana Tomića i Aleksandra Nedeljkovića, a sad je Apelacioni sud potvrdio presudu

  • 3

Viši sud u Kraljevu, po odluci Apelacionog suda u Kragujevcu, potvrdio je danas prvobitnu presudu po kojoj je žandram Aleksandar Krstić iz Kraljeva osuđen na 40 godina zatvora zbog dvostrukog ubistva, a njegova nevenčana supruga Ivana Radivojević na 2,5 godine zatvora.

Krstić je u martu prošle godine osuđen na 40 godina zatvora jer je u julu 2013. godine ubio i zapalio dvojicu Jagodinaca, Srđana Tomića i Aleksandra Nedeljkovića. Sudsko veće Višeg suda je danas donelo presudu da se saučesniku u ovom ubistvu Goranu Dabiću iz Kragujevca poveća kazna sa osam na devet godina zatvora.

TELEGRAF OTKRIVA: Ko je Ivana Radivojević, žena žandarma i pomoćnik u zločinu?

Milovan Stojanović iz Jagodine, punomoćnik porodice ubijenog Srđana Tomića, rekao je da je Apelacioni sud samo Dabiću povećao kaznu za nelegalno držanje oružja, dok za drugog saučesnika, Ivanu Radovijević nije promenjena provobitna presuda.

MONSTRUM ŽANDARM: Mislio sam da sam počinio savršen zločin!

Apelacioni sud je tražio da se detaljnije i preciznije razmotre činjenice koje su iznesene u istrazi, jer smatraju da ih je sud osudio manjom kaznom zatvora.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Traženo je da se Dabiću i Radivojevićevoj sudi za pomaganje u teškom ubistvu", rekao je on.Prema njegovim rečima, Sudsko veće u Kraljevu to nije prihvatilo i zadržali su isti stav kao i na suđenju.Stojanović je napomenuo da će se porodica ubijenih pridružiti Tužilaštvu koje će uložiti žalbu.

Ispovest majke ubijenog Srđana: Ogorčena sam, besna i slomljena!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    28. april 2015 | 19:05

    Malo je i 40 godina robije. ...za ovog MONSTRUMA JE SAMO METAK U ČELO!!!

  • i sta sad

    28. april 2015 | 17:50

    Neee bre to su miroljubivi sluzbenici ... Mora da je neka greska

  • Lido

    29. april 2015 | 01:22

    Zatvoriti sve kamatare i ovo se nece desavati... a tek ce biti ovakvih slucajeva u Srbiji... svaki drugi covek u Srbiji je na kamati,i kada ne budu imali da vracaju eto opet ovako nesto... STOP zelenasima... Ne krivim zelenase,ali mora se stati na put njima da nebi bilo jos ovakvih slucajeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA