MONSTRUM ŽANDARM: Mislio sam da sam počinio savršen zločin!

Ubica je odmah priznao zločin i rekao da je zbog duga od 5.000 evra ubio Aleksandra Nedeljkovića i Srđana Tomića, koje je policija identifikovala po ručnom satu i zlatnom nakitu

  • 24

Žrtve žandarma Aleksandra Krstića (33), Aleksandar Nedeljković (29) i Srđan Tomić (28), identifikovane su na osnovu ručnog sata i zlatnog lanca. Krstić je ubistvo priznao u kraljevačkoj policiji: momke je ubio u selu kod Kraljeva, pa ih odvezao u Ratković, gde ih je zapalio.

- Ubica je odmah priznao zločin i rekao da je Aleksnadru Nedeljkoviću dugovao 5.000 evra. Namamio ih je lako jer su mu verovali, poznavali su se. Srđanov nestanak prijavila je majka, a Aleksandrov supruga - kaže za Telegraf izvor blizak istrazi, i dodaje:

Krstić je pozvao Nedeljkovića da mu navodno da automobil za dug. Nedeljković je Srđana Tomića zamolio da pođe sa njim i da ga svojim automobilom odveze do Kragujevca. Posle susreta u Kragujevcu, Krstić ih je uz pretnju oružjem primorao da se odvezu na područje sela Zakuta kod Kraljeva. Krstić je, sedeći na zadnjem sedištu, Tomiću i Nedeljkoviću pucao u glavu i tako ih ubio. Krstić je posle zločina odvezao tela i automobil do mesta Ratković i zapalio ih kako bi prikrio tragove.

Kako je rekao predsednik Višeg suda u Jagodini Dragan Janićijević, ubica je najverovatnije pucao žrtvama u glavu a zatim i u telo. Na mestu zločina pronađen je ručni sat i zlatan lanac na osnovu čega su žrtve identifikovane.

Aleksandar Krstić uhapšen je u ponedeljak ujutru, a kako list "Večernje novosti" nezvanično saznaje, on se prilikom hapšenja obratio operativcima rečima: "A mislio sam da sam počinio savršen zločin".

Ovo ubistvo bilo je razlog da direktor policije Milorad Veljović traži smenu komandanta Žandarmerije Bratislava Dikića, koju je premijer Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prihvatio.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bili Piton

    16. jul 2013 | 23:31

    "Savrsen zlocin" toliko je glup da nemam reci !

  • dzo

    16. jul 2013 | 23:48

    Zandarmerija a vozi "dzipa" ? I u krusevcu isto tako , ne zna se ko od inspektora ima bolji automobil ali se svi vode na oceve i striceve . Verovatno je tako i u drugim gradovima rasturanje droge i zelenasenje je njihova specijalnost.!

  • Vlada

    16. jul 2013 | 23:51

    Ne mogu da verujem da je ovaj iz zandarmerije bio duzan momcima i da ih je zbog toga ubio. Pa ta cifra su njegove 5-6 plate. I zbog tog sitnog novca ide dozivotno u zatvor. Kakvih sve ima. Auuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA