MILANU KALINIĆU PRETE 4 GODINE ROBIJE: Životna drama voditelja

Glumcu i voditelju preti maksimalna zatvorska kazna jer je 1. februara ove godine izgubio kontrolu nad svojim vozilom i udario u auto mađarskih registracija, u kojem su se nalazile tri osobe, od kojih su dve zadobile teške telesne povrede

  • 18

Protiv Milana Kalinića je Tužilaštvo u Brusu podnelo sudu optužni predlog zbog sumnje da je učinio teško krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja.

KALINIĆ SE IZVUKAO ZA UDES NA KOPAONIKU? Evo šta ga čeka umesto optužnice!

- Njemu preti maksimalna zatvorska kazna od četiri godine, jer je ugrozio bezbednost saobraćaja kada su dva mađarska državljana zadobila teške telesne povrede - rekao je zamenik tužioca Dragan Jovanović, piše Blic.

Kaliniću preti nanogica na godinu dana? (FOTO)

- Ne znam o čemu se radi, a optužnicu nisam pročitao. Uostalom, ne dajem izjave novinarima - rekao je Kalinić za ovaj list.

Podsetimo, kada se 1. februara ove godine Kalinić vraćao sa Kopaonika, izgubio je kontrolu nad svojim "landroverom", zbog čega je prešao na suprotnu traku puta i udario u automobil "suzuki" u kojem se nalazilo tri mađarska državljana, koja su i povređena u sudaru.

(Telegraf.rs / Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • krle

    29. april 2015 | 10:33

    Da li ste vi normalni koji crnih 4 godine pa ovde silovatelji ne dobiju toliko mi smo Banana Republika!!! OVDE NEMA PRAVNE DRZAVE I ZIVOT NISTA NE VREDI!!!

  • Biljana

    29. april 2015 | 10:22

    Njegova zivotna drama?! A da nije ipak, mozda malo vise zivotna drama onih ljudi koje je smestio u bolnicu? Mislim cisto da njih ne zaboravimo iako ne sevaju po medijima svaki dan. Dokle ce polusvet da ima vise prava i da njihova osecanja i potrebe budu bitniji od osecanja i potreba drugih ljudi?

  • Ivana

    29. april 2015 | 10:27

    Nema sanse da dobije 4 god....moj komsija je izazvao udes bri vrlikoj brzini i u drugim kolima ubio dvoje...dobio 8 god za dva zivota...a ovaj da dobije 4 a nikog ubio nije... pritom moj komsija je imao i dosie debeo ko kuvar...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA