KALINIĆ SE IZVUKAO ZA UDES NA KOPAONIKU? Evo šta ga čeka umesto optužnice!

Osnovno tužilaštvo u Brusu, kako se navodi, neće podići optužnicu protiv voditelja za izazivanje udesa 1. februara

  • 31

Osnovno tužilaštvo u Brusu, kako saznaje "Informer", neće podići optužnicu protiv Milana Kalinića za izazivanje udesa 1. februara, u kom je troje Mađara teže i lakše povređeno.

Umesto krivičnog gonjenja, popularnom voditelju i glumcu će se, navodno, ili suditi po skraćenom postupku, ili će mu biti ponuđena nagodba, On bi, po tom modelu, priznao krivicu i uplatio novac u humanitarne svrhe.

Međutim, Damir Okanović, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja, kaže da se u praksi pojavljuju sporni primeri nagodbe:

- Ona je, pre svega, predviđena za osobe koje nikad pre nisu osuđivane za prestupe u saobraćaju, a Milan Kalinić ih je već imao nekoliko.

Evo šta je rekla Mađarica iz "suzukija" na koji je naleteo Kalinić

Okanović dodaje da, upravo zbog zloupotrebe nagodbe, ispada da gore prolaze oni koji naprave lakši saobraćajni prekršaj nego oni koji izazovu težu nesreću.

Utvrđeno je da Kalinić, u trenutku udesa, nije imao alkohola u krvi.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. februar 2015 | 10:43

    Niko se neraduje tudjoj nesreci,al se radi o principu pravde,da se nama obicnim ljudima tako nesto nedaj boze desilo dal bi i nama bilo oprosteno,neko ce reci karijera,pa i mi svi gradimo neku karijeru ,to je sirok pojam,i ove narukvice sto su izmisljene ,nije to izmisljeno za obicne smrtnike ,nego za bumbare,jos im dobro i dodje ,prijave boravak negde na moru i taman se dobro odmore i psihicki i fizicki,a vi narode moj u buvari izmedju dve daske

  • Ezra

    24. februar 2015 | 11:53

    E.posteno nema sta,postenije nije moglo, sad samo da vidim kolko ce mene da rebnu za pokusaj prelaska na crveno

  • Doris

    24. februar 2015 | 13:46

    STRASNO...PRESTRASNO...GDE MI ZIVIMO?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA