Podignuta optužnica protiv vođe Zvezdine navijačke grupe "Hijene"

Rade Dunjić se tereti za ubistvo u pokušaju, jer je tokom utakmice Crvena zvezda - OFK Beograd u aprilu 2010. iz vatrenog oružja pucao na Igora Vrevića

  • 0

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv vođe navijačke grupe "Hijene" s Novog Beograda Radeta Dunjića zbog pokušaja ubistva Igora Vrevića, koji predvodi navijače "Ajron bojsa" sa Senjaka.

Dunjiću se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, jer je tokom utakmice Crvena zvezda - OFK Beograd na Marakani, u aprilu 2010, tokom drugog poluvremena iz vatrenog oružja pucao na Vrevića i naneo mu povrede opasne po život.

Do sukoba vođa dve grupe koje bodre Crvenu zvezdu došlo je nakon verbalne rasprave među "Delijama", a prerastao je u tuču navijačkih grupa.

"Hijene" su podgrupa grupe "Belgrejd bojsi" iz Novog Beograda na čijem je čelu Dunjićev brat Velibor Dunjić, kome je pre nekoliko dana smanjena kazna na četiri godine i dva meseca zbog nanošenja teških telesnih povreda Andreju Čoguriću.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA