PAZITE SE DANAS! Policija vreba kod izletišta za 1. maj!

- U povratku sa izletišta, alkotestiraćemo najveći broj vozača i pokušati da ih sprečimo u činjenju prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola - kaže načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Vladimir Rebić

  • 6

Povodom prvomajskih praznika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja motornih vozila i alkotestiranje vozača, posebno u zonama većih izletišta, jer se očekuje povećan intenzitet saobraćaja.

SLAVLJE SE PRETVORILO U KRVAV PIR: Maloletnik nožem izbo mladića u selu kod Čačka!

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a, Vladimir Rebić najavio je da će u zonama većih izletišta, gde se očekuju gužve, saobraćajna policija regulisati saobraćaj.

- U povratku sa izletišta, alkotestiraćemo najveći broj vozača i pokušati da ih sprečimo u činjenju prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola - istakao je Rebić.

KRVAV PRVOMAJSKI URANAK: Sevali NOŽEVI i PESNICE na Adi Ciganliji, pun Urgentni povređenih!

Foto: Tanjug/Nenad Milošević Foto: Tanjug/Nenad Milošević

Načelnik je naglasio da na mestima gde nije moguće zaustavljati vozila, bez zaustavljanja će se snimati i dokumentovani prekršaji će se dostavljati vlasnicima na kućnu adresu, saopštio je MUP.

- Apelujemo da se vozači pridržavaju saobraćajnih propisa, pre svega ograničenja brzine, da vozači i putnici u vozilu budu vezani sigurnosnim pojasevima i da budu strpljivi ukoliko dođe do gužvi, odnosno da poštuju ograničenja i naredbe policije - naglašava Rebić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA