Sprečen pokušaj krijumčarenja skoro 50.000 cigareta

Na graničnom prelazu Đerdap otkrivene su cigarete u kamionu bugarskih registarskih oznaka, i to duž cele prikolice i u šupljinama u duplom dnu

  • 0

Carinici na graničnom prelazu Ðerdap sprečili su pokušaj krijumčarenja 49.200 komada cigareta iz Srbije, saopšteno je danas iz Uprave carina Ministarstva finansija.

Kako piše u saopštenju, carinici su na osnovu informacija dobijenih međunarodnom razmenom podataka tokom noći 6. aprila na graničnom prelazu Ðerdap sprečili pokušaj krijumčarenja iz Srbije 49.200 komada cigareta.

Cigarete marke "viceroy", "LM" i "vinston“ otkrivene su detaljnom kontrolom kamiona marke "mercedes sprinter 310 d", bugarskih registarskih oznaka, u posebno napravljenim šupljinama u duplom dnu kamiona i duž cele prikolice.

Protiv vozača P. S. G., bugarskog državljanina, pokrenut je prekršajni postupak, a cigarete su privremeno zadržane, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA