Kantrimenke tvrde da nisu znale da je Luka poginuo na Brankovom mostu!

Na pitanje tužioca da li je uplašena, jedna od saputnica Marka Milićeva je odgovorila da se plaši da li bi Milićev i njegov kum Bratislav Vesović mogli da ugroze zivot njoj ili njenoj porodici

  • 10

Saputnici Marka Milićeva u "mini kantrimenu" u vreme kada je u julu prošle godine izazvao nesreću u kojoj je na Brankovm mostu nastradao Luka Jovanović, izjavili su danas u Trećem osnovnom sudu da nisu znali da su te noći udarili čoveka.

MILIĆEV: Tako mi boga, kunem se da nisam znao da sam udario Luku na mostu!

Saputnici iz kantrimena, podsetimo, ranije su priznali krivicu i osuđeni su na kazne kućnog zatvora od četiri do 10 meseci.

Svi saputnici Milićeva iz "kantrimena" dobili nanogice!

- Slušali smo muziku, pevali i fotografisali se, kada sam osetila udarac. Nisam videla šta se dogodilo, ali popucala su stakla, ja sam bila sva krvava - ispričala je Tamara Bogdanović koja i dalje služi kaznu od 10 meseci kućnog zatvora.

Ona je rekla i da ne zna koji je automobil Milićev vozio, kao i da se ne seća da joj je on rekao posle nesreće da ga je isekao i prodao delove u Mađarsku.

Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević, MUP Srbije, Privatna arhiva Foto: Tanjug/Nikola Dimitrijević, MUP Srbije, Privatna arhiva

Na pitanje tužioca da li je uplašena, ona je odgovorila da se plaši da li bi Milićev i njegov kum Bratislav Vesović mogli da ugroze zivot njoj ili njenoj porodici.

Predao se kum Marka Milićeva!

I Bojana Petrović, Milica Novaković, Dana Manevska i Nikola Lepen izjavili su danas da nista nisu videli.

- Ja sam bila pijana - rekla je Milica Novaković.

Dana Manevska, koja je bila suvozač rekla je da nista nije videla, već da je osetila udarac i naglo skretanje u levo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    4. maj 2015 | 19:28

    Verovatno su macku udarili i nisu osetili svima maksimalna kazna po zasluzi ubici i jatacima

  • Ivanjica

    4. maj 2015 | 20:08

    I njih kazniti kao i vozača. Sad se još prave lude. U zatvor to pa će da se sete . Nije njihov život vredniji od života nastradalog.

  • bbgg

    4. maj 2015 | 19:37

    Toje čista laz da ne vidi i da nečuje štasu napravili vlasnika dozivotna kazniti a ostale za lazi po deset godina robije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA