SRBI OPUSTOŠILI RADNJE PO RIMU: Pokrali torbe i firmiranu garderobu vredne 30.000 evra!

Pretresene su sobe troje državljana Srbije, u hotelu nadomak poznatih Španskih stepenica. Tu je nađena i druga roba i torbe poznatih svetskih marki

  • 11

Radenko R. (53) državljanin Srbije i njegova prijateljica Katarina D. uhapšeni su u Rimu nakon što su, uz pomoć uređaja "džemer" pokušali da onesposobe sistem za otkrivanje krađa u radnjama i prisvoje skupocenu torbu "Luj Viton".

U butik "Luj Viton" na rimskom trgu San Lorenco di Lučina, Radenko je ušao sa svojom prijateljicom Katarinom i predstavio se kao menadžer.

Zatražili su da pogledaju torbe i iskoristili momenat zauzetosti da ukradu model " Alma BB" od kože pitona koja vredi 5.200 evra. Za to vreme, u automobilu spremnim za bekstvo, ispred radnje čekao ih je saučesnik.

U trenutku kada su pokušali da izađu iz renomiranog butika, prodavci su potrčali za njima. Zaustavili su ih pre nego što su ušli u automobil, a u međuvremenu je pozvana i policija.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Pretresene su sobe troje državljana Srbije, u hotelu nadomak poznatih Španskih stepenica. Tu je nađena i druga roba i torbe poznatih svetskih marki. Utvrđeno je da su stvari krali u buticima u centru prestonice Italije, a nađena firmirana garderoba je u vrednosti od oko 30.000 evra.

Osumnjičeni Ristić priznao je krađu, a njemu kao i saučesnicima posle izrečene kazne biće zabranjen i ulazak u Italiju.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA