KANTRIMEN 2: Mikiću određen pritvor, branio se ćutanjem!

Mikić, koji je uhapšen preksinoć, posle tri dana skrivanja, prethodno je izveden pred tužioca, ali prema nezvaničnim informacijama, on nije želeo da iznosi svoju odbranu i govori o tragediji, već je odlučio da se brani ćutanjem

  • 0

Urošu Mikiću (22), koji je u subotu na Vidikovcu "golfom 2", koji je vozio bez dozvole, usmrtio Marka Jovanovića (31), sudija za prethodni postupak Drugog osnovnog suda, odredio je pritvor do 30 dana.

Mikiću je pritvor određen zbog opasnosti od bekstva, kao i da nebi uticao na svedoke koji će tokom istrage biti saslušani.

Ovo je GOLF UBICA kojim je usmrćen Marko Jovanović na Vidikovcu! (FOTO)

Mikić, koji je uhapšen preksinoć, posle tri dana skrivanja, prethodno je izveden pred tužioca, ali prema nezvaničnim informacijama, on nije želeo da iznosi svoju odbranu i govori o tragediji, već je odlučio da se brani ćutanjem.

Ovo je mladić koji je ubio Marka Jovanovića, a zatim pobegao s mesta zločina! (FOTO)

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Posle saslušanja u Palati pravde, on je prebačen u Centralni zatvor.

Podsetimo, Mikić je, kako se sumnja, usmrtio Jovanovića koji je hodao ulicom jer su na trotoaru bili parkirani automobili, a potom pobegao sa lica mesta.

ZGAZIO MLADIĆA, PA GLEDAO UVIĐAJ: Jezivi detalji nesreće na Vidikovcu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA