POKVARIO SE PUTINOV SUPERTENK: Kakva blamaža na Crvenom trgu! (VIDEO)

Bez obzira na mnogo dobre tehničke karakteristike očigledno je došlo do nekog propusta, pa se on zaustavio nasred Crvenog trga. On je stao, a ostali tenkovi su prošli pored njega, što nam odaje utisak kao da je došlo do nekog kvara

  • 33

Stanovnici Moskve su napokon dočekali da na probi za paradu, provodom Dana pobede, prvi put vide najnoviji model ruskog oklopnog tenka T-14, izgrađenog na pratformi "Armata", kao i najnovije samohodne artiljerijske haubice "koalicija SV". Međutim, nešto je pošlo po zlu, pa se on usred probne ceremonije zaustavio.

PUTIN GA KONAČNO POKAZAO: Ovako izgleda "Armata", ruski "tenk razbijač" (FOTO) (VIDEO)

On je prvi put u javnosti predstavljen početkom prošlog meseca, ali su ga sada videli mnogi Rusi. Konstruisan je da prevaziđe sve dosadašnje modele, a moguće je pokrenuti ga putem daljinskog iz oklopne kapsule.

Međutim, bez obzira na mnogo dobre tehničke karakteristike očigledno je došlo do nekog propusta, pa se on zaustavio nasred Crvenog trga. On je stao, a ostali tenkovi su prošli pored njega, što nam odaje utisak kao da je došlo do nekog kvara.

Detalji o "Armati" su dugo bili pod velom tajne, kako bitne tehničke karakteristike ne bi "suparničke strane" iskoristile protiv Rusije. Konstruktori tvrde da je neuništiv i da može da izdrži svaki napad. Najnovija antitenkovska borbena vozila "Kurganets-25" i "Kornet-D" imaju nadograđen sistem za aktivnu odbranu od mina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivko

    7. maj 2015 | 15:55

    Nije se pokvario nego je to namerno uradjeno,na vasu zalost.

  • Bojan Srbin

    7. maj 2015 | 16:51

    A bilo bi vam drago da se pokvario? A?

  • Србија-Русија

    7. maj 2015 | 15:51

    не видим да се игде покварио?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA