Mladić je zaprosio, a ona ga ZAKLALA! Visina kazne koju je dobila će vas zaprepastiti!

Devojka iz Doboja A. N. je došla na sastanak s maloletnim H. A, s kojim je bila u emotivnoj vezi. Mladić je mislio ozbiljno i svečano joj je dao prsten, a ona mu je rekla da okrene glavu i zatvori oči jer i ona ima nešto za njega. Kada se momak okrenuo, snažno mu je zarila nož u vrat i otišla

  • 6

Nepravosnažna presuda izrečena je juče u Doboju devojci koja je prerezala grkljan svom maloletnom momku i ostavila ga da iskrvari na smrt.

Nije htela da ima seks s njim, pa je završila u bari punoj krvi! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pre skoro pola godine jedan vozač koji je prolazio pored Japanskog mosta u Doboju šokirao se kada je pored puta ugledao 17-godišnjeg mladića oblivenog krvlju koja mu je šikljala iz vrata, pa mu je pomogao i odveo ga u bolnicu, a ubrzo se saznalo da ga je izbola njegova devojka A. N. i ostavila ga da umre.

Za tako podmukao pokušaj ubistva osudili su je na šest i po godina zatvora.

A zločin se dogodio 11. novembra 2014. baš tu, ispod Japanskog mosta na reci Bosni. A. N. je došla na sastanak s maloletnim H. A, s kojim je bila u emotivnoj vezi. Mladić je mislio ozbiljno i svečano joj je dao prsten, a ona mu je rekla da okrene glavu i zatvori oči jer i ona ima nešto za njega. Kada se momak okrenuo, snažno mu je zarila nož u vrat i otišla.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Iako mu je krv u mlazevima isticala iz tela, mladić je uspeo da se dotetura do puta.

- Nanela mu je tešku telesnu, po život opasnu povredu, u vidu ubodne desne strane vrata sa zasecanjem unutrašnje vratne vene i otvaranjem grkljana - detalji su iz presude. U presudi se ne navodi zašto je devojka počinila ovo zverstvo, ali navodi se da je presuda nepravosnažna i da još ne znači da je ona zaista i odgovorna za ovo teško krivično delo.

- Prema principu presumpcije nevinosti, svako se smatra nevinim za krivično delo dok se pravosnažnom presudom ne utvrdi njegova krivica - kažu u dobojskom Sudu.

(Telegraf.rs / Izvor: Fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir

    8. maj 2015 | 19:10

    Ovo je postupak za ludnicu..ne za zatvor...!!!!!

  • Srb

    8. maj 2015 | 20:17

    Nije joj se svideo prsten......

  • miks

    9. maj 2015 | 13:21

    sta se cudite isti zakon kao u hrvatskoj ,hrvat ubistvo 13 srba dobio smjesnu kaznu od nekoliko godina.sta mislite koliko srbin dobije kad ubije jednog hrvata makar nekoliko puta vise .to ti je pravosudje lakrdija i svi cute na tako nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA