ŠIPTARI HOĆE VELIKU ALBANIJU: Teroristi najavili opšti rat!

"Garda Republike Iliride" (GRI) obavestila je danas javnost, "sve albanske teritorije i međunarodnu zajednicu" da su danas sve albanske grupe i vojne formacije ONA počele da delujemo kao jedno telo za implementaciju Republike Ilride

  • 25
Oružani sukob policije i velike i naoružane grupe u Kumanovu

Foto: Tanjug/AP/Radovan Vujovic

Traže Veliku Albaniju! "Oslobodilačka narodna armija", poznatija i kao makedonska UČK, preuzela je odgovornost za napade u Kumanovu.

 

"Garda Republike Iliride" (GRI) obavestila je danas javnost, "sve albanske teritorije i međunarodnu zajednicu" da su danas sve albanske grupe i vojne formacije ONA počele da delujemo kao jedno telo za implementaciju Republike Ilride.

 

RAT U MAKEDONIJI: Borbe sa šiptarskim teroristima i dalje traju! Ima mrtvih i povređenih (FOTO) (VIDEO)

 

INVAZIJA TERORISTA NA MAKEDONIJU: Najpotresnije fotke novog rata na Balkanu (FOTO)

 

DA LI SMO BEZBEDNI? Sukob u Makedoniji može da se proširi na ceo region!

 

OVK NAJAVLJUJE NASTAVAK RATA: Ujedinićemo teritorije sa albanskim stanovništvom!

 

Foto: Tanjug/AP/Boris Grdanoski

Foto: Tanjug/AP/Boris Grdanoski

 

SKANDIRAJU “OVK” I NOSE AMERIČKE ZASTAVE: Albanaci protestuju u Beču zbog rata u Makedoniji!

 

Kako prenosi Fonet, ova grupa u saopštenju od međunarodnog faktora traži da odmah natera Makedoniju da njene vojne i policijske snage što pre prekinu da koriste vojne helikoptere protiv ONA.

 

ŽESTOKA PUCNJAVA U KUMANOVU: Makedonci u panici!

 

RAT SE PRELIVA I NA REGION: Blokiran autoput Beograd-Skoplje!

 

- Inače ćemo biti primorani da preduzmemo proporcionalne mere koje su u strogoj suprotnosti sa medunarodnim vojnim konvencijama - zapretila je ta grupa.

 

Međunarodni faktor je odgovoran i zbog nesprovođenja Ohridskog sporazuma iz 2001. godine, navedeno je u saopštenju . "Osim nastavka borbe i reorganizacije ONA i GRI što je nametnuto jedina opcija za ostvarivanje Republike Iliride, ukoliko rukovodstvo BJRM kao falsifikovana tvorevina, budu nastavili da se reperesivno ponašaju svojim državnim aparatom, mi smo spremni da razvalimo, ako bude potrebno, ne samo ovu BJRM nego i ceo Balkan , gde žive Albanci, jer nam medunarodni faktor ne ostavlja drugi izbor", navedeno je u saopštenju koje je potpisao potpisao komandant Hamdi Ndrecaj Panter.

 

(Telegraf.rs / FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlaja

    9. maj 2015 | 23:34

    Pa ima li veceg falsifikata od naroda od vas. Kradete istoriju i teritoriju. Jos se bune zbog avijacije to su i nama radili na kosovu. Cudo ne traže da policija koristi vazdušne puške. Običan korov od naroda!!!

  • Aca

    10. maj 2015 | 00:12

    Jednog dana...dobicete vi jedan veliki znate sta vec...pa zajedno sa njim pravac u Drac u more... Sve se vraca sve se placa Pozdrav za nasu bracu PTJ,SAJ I ZANDARMERIJU koji se dole nalaze i spremni su i obuceni da ove siptare ako im samo padne na pamet da prismrde preko granice vrate nazad...ili posalju na onaj svet

  • Joma

    9. maj 2015 | 23:13

    Sto se ne izjasnjava predsednik Albanije? Ili on odobrava terorizam?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA