HARADINAJ STOJI IZA RATA U MAKEDONIJI: Evo kako je bivši vođa OVK poslao svoje UBICE da UBIJAJU po KUMANOVU!

Bivši premijer Kosova i lider OVK Ramuš Haradinaj poslao je u Kumanovo grupu terorista da ubijaju makedonske policajce, a njihove vođe su njegovi prijatelji i telohranitelji

  • 10

Bivši premijer Kosova i lider OVK Ramuš Haradinaj poslao je u Kumanovo grupu terorista koji su tokom sukoba sa makedonskim snagama ubili osam policajaca!

Portparol MUP-a Ivo Koteski rekao je na konferenciji za novinare da su lideri terorističke grupe ozloglašeni Muhamed Krasnići tzv. komandant Mališeva, Mirsad Ndrecaj tzv. komandant Nato, Sami Ukšini tzv. komandant Sokoli, Beg Rizaj alijas komandant Begu i Dene Šehu alijas Juniku i dodao da su oni Albanci sa Kosova koji se dovode u vezu sa formiranjem brojnih terorističkih i ekstremističkih grupa u regionu, odnosno, kako je rekao, figuriraju kao osnivači paravojnih struktura.

AMERIKA REŽIRALA RAT U MAKEDONIJI: Šiptarski teroristi dobili signal iz Vašingtona za napad!

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Kako prenosi "Alo!" dokaz da Haradinaj ima i te kako veze sa ovim događajima je i taj da postoje fotografije bivšeg premijera Kosova iz streljane u uniformama OVK na kojim je on zajedno sa Ndrecajem i Rizajem.

Lideri šiptarskih terorista u Kumanovu bili telohranitelji Haradinaja i Ahmetija!

Kako tvrde makedonski mediji vođe razbijene terorističke grupe Dene Šehu i Beg Rizaj bili su telohranitelji lidera vladajuće makedonske partije Demokratske unije za integraciju Alija Ahmetija i haškog optuženika Ramuša Haradinaja.

Dešavanja u Makedoniji pratite ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skorpioni

    11. maj 2015 | 10:08

    Ovi imaju vise komadanata nego ruska vojska i nato zajedno

  • bbgg

    11. maj 2015 | 10:03

    Sada vam neće pomoći amerika inato sada morete pravac za Albaniju ako imanete šanse da pobegnete

  • eee

    11. maj 2015 | 17:12

    Cim su pustili haradinaja iz haga ima tu neceg nema ima kraja.Ubio tolko ljude na kosovu i nikom nista aaa ma daj.Sve je to smuti pa prospi.Zapad je za sve kriv,ovaj haradinaj je novi bin laden.Kako su pricali stari ljudi za makedonce,kako su makedonci govorili pre ce se po turcim nego da se po srbim eto im.Priznase kosovo republjik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA