PONOVO RADI BIOSKOP: Filmski festival na “Beogradskom manifestu”!

U zoni “Ponovo radi bioskop” svoje programe predstaviće FEST, Kids Fest, Festival autorskog filma, Palić film festival, Cinema city, Beogradski festival kratkometražnog i dokumentarnog filma, Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja i Filmski festival Herceg Novi!

  • 0

Prvi veliki festival manifestacija, destinacija i degustacija “Beogradski manifest” u Gornjem gradu Kalemegdana okupiće po prvi put na jednom mestu organizatore i učesnike najboljih filmskih festivala.

U zoni “Ponovo radi bioskop” svoje programe predstaviće FEST, Kids Fest, Festival autorskog filma, Palić film festival, Cinema city, Beogradski festival kratkometražnog i dokumentarnog filma, Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja i Filmski festival Herceg Novi, a svaki dan od 17 časova posetioci će moći da razgovaraju sa glumcima i rediteljima.

U petak, 22.maja gost će biti glumica Tamara Dragičević, dok će u subotu, 23.maja posetioci moći da razgovaraju sa rediteljem Vukom Ršumovićem i glumcem Denisom Murićem.

Nedelja, 24. maj će biti rezervisana za druženje sa Purišom Đordjevićem.

Foto: Promo Foto: Promo

Ljubitelji filma će tokom tri dana festivala po prvi put u Beogradu moći da uživaju u bioskopu na otvorenom u formi “Silent movies”. Naime, filmovi će biti prikazivani na ekranu veličine 6 x 4 m, a za nesvakidašnji užitak su obezbedjene bežične slušalice za svakog posetioca.

Sledeći vikend će biti spektakularan u Beogradu, evo šta ne smete da propustite!

Posetioci će besplatno moći da pogledaju 12 nagradjivanih aktuelnih filmskih ostvarenja. Svaki dan Manifesta će započeti dečijim filmom, dok će u toku dana posetioci moći da pogledaju – Turista (Ruben Estlund), Levijatan (Andrey Zvyagintsev), Beli bog (Kornel Mundruco). Svake večeri od 21h će biti prikazani najbolji filmovi ovogodišnjeg Festa – Vuk (Nadži Abu Novar), Ničije dete (Vuk Ršumović) i Divlje price (Damijan Sifron).

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA