UŽIVO, POLICIJSKA AKCIJA NA ZVEZDARI: Pala grupa koja je prodavala heroin! (FOTO) (VIDEO)

Najveći deo narkotika i smese za mešanje dileri su uspeli da unište bacanjem u wc šolju, a pretresom prostorija i ličnih stvari pronađeno je četvrt kilograma smeše paracetamola i kofeina koji se koriste za mešanje s heroinom

  • 7

Pripadnici 4. odeljenja beogradske policije, uz asistenciju upadnog tima Uprave kriminalističke policije, uhapsili su krajem prošle nedelje troje članova jedne organizovane grupe za preprodaju narkotika koja je operisala na teritoriji Zvezdare.

Konfiguracija terena, položaj kuće i činjenica da je stan iz kojeg su radili osim blindiranim vratima obezbeđen i žičanom ogradom i vratima diktirali su način upada.

Tim postavljen iza kuće aktiviranjem šok bombi odvlačio je pažnju dok su specijalci i policajci odeljenja za borbu protiv narkotika ovnom otvarali prvo žičana, a onda i ulazna vrata.

Najveći deo narkotika i smeše za mešanje, dileri su uspeli da unište bacanjem u wc šolju, a pretresom prostorija i ličnih stvari pronađeno je četvrt kilograma smeše paracetamola i kofeina koji se koriste za mešanje sa heroinom, 3.5 grama heroina, oko 2 grama kokaina, 2 elektronske vagice za merenje narkotika sa tragovima heroina kao i oko 300.000 dinara koji potiču od prodaje narkotika.

Printskrin: Youtube / Moja Beogradska Printskrin: Youtube / Moja Beogradska

Na odeći i obući dilera kao i na njihovim rukama pronađeno je veća količina smeše paracetamola, kofeina i heroina.

Printskrin: Youtube / Moja Beogradska Printskrin: Youtube / Moja Beogradska

U akciji policije uhapšeni su Dejan P. (41), Saša A. (43) i Aleksandra M. ( 38) sa krivičnim prijavama privedeni su kod istražnog sudije koji im je odredio pritvor.

Pogledajte snimak hapšenja:

(Telegraf.rs / Izvor: Moja TV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wlada

    14. maj 2015 | 15:31

    Bas hitra akcija .... uspeli da uniste dokaze... i dobice od jedne do tri godine zatvora...al dobro, jedno zlo manje pa makar i na godinu dana...

  • narkic

    14. maj 2015 | 15:44

    Woohoo 5g neki ozbiljni dileri, dobro je da su ih zarobili potrovali bi pola srbije sa tolikom drogom

  • mili

    14. maj 2015 | 15:40

    Sitne ribe !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA