OVO TI JE POSLEDNJI DAN DA MI SE VRATIŠ: Poslednje reči monstruma pre pokolja

Dok je trajala svadba njegovog sina Vlastimira, on je pokušao da ga zagrli i da nazdravi s njim, ali ga je sin odbio i to ga je još više povredilo

  • 17
Selo Martonoš, kod Kanjiže, Kanjiža, višestruko ubistvo, ubica Rade Šefer i žena mu Roža Foto: Facebook

Rade Šefer koji je prekjuče ubio šestoro ljudi u okolini Kanjiže, na dan sinovljeve svadbe pokušao je da se pomiri sa suprugom Rožom. Ubeđivao je da mu se vrati, a u jednom trenutku joj je rekao: "Ovo je poslednji dan da mi se vratiš". Dok je trajala svadba njegovog sina Vlastimira, on je pokušao da ga zagrli i da nazdravi s njim, ali ga je sin odbio i to ga je još više povredilo.

Kurve, sve ću vas pobiti, urlao je ubica!

Šeferov kum Ivan Martinović (55) koji je bio prethodnog dana na svadbi, kaže da je ubica na svadbi popio samo pet-šest čašica rakije.

- Igrao je i s mojom suprugom i s Rožom - kaže kum Ivan.

STEZAO SAM MU VRAT DOK NIJE IZDAHNUO: Dramatična ispovest čoveka koji je stao na put monstrumu Šeferu!

Šeferov kum Martinović je po povratku u Sentu sa svadbe pozvao Radeta da proveri da li se vratio kući, ali mu se on nije javljao.

- Pokušao sam još nekoliko puta da ga dobijem, ali je njegov telefon bio nedostupan. Mobilni je ponovo bio dostupan oko 9.30, opet sam ga pozvao, ali se niko nije javljao. Još ne mogu da prihvatim da je Rade to učinio. Kad sam u nedelju 10 sati čuo šta se desilo, otišao sam do Radetove majke Ilone Šefer. Starica mi je rekla: "Nije valjda moj Rade nešto uradio da ide u zatvor?" Nisam znao šta da joj odgovorim - kaže potreseni Martinović.

UBICA BIO LJUBOMORAN NA PORODICU SNAJKE: Novi detalji krvavog pira u okolini Kanjiže!

On dodaje da su Rade i Roža bili u braku 25 godina, kao i da je Roža u februaru otišla da radi u Francusku.

- Verovatno je Radeta to bolelo. Kad se Roža pred svadbu vratila u Srbiju, suprug joj je rekao da više neće moći da ide tamo - priča kum.

KOMŠIJE MASAKRIRANIH U MARTONOŠU: Bože, zašto baš njih?! (FOTO)

KMartinović napominje da je u poslednje vreme Rade oslabio dvadesetak kilograma jer je patio što Vllastimir ide u Francusku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Instruktor

    19. maj 2015 | 10:34

    Ne kapiram, nije hteo madjaricu za snajku a majka mu se zove Ilona Šefer?

  • N.N.

    19. maj 2015 | 11:08

    Patologija klasična.

  • Salvatore

    19. maj 2015 | 10:48

    Mene interesuje da je mladozenja sin jedinac i jedino dete u toj porodici ako jeste ovaj covek-ubica je puko psihicki što ovaj napušta državu i ide za boljim zivotom!!!!Svi možemo da samo komentarisemo ali on je i sina na ovaj nacin ubio psihicki za ceo život!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA