ELITNA PROSTITUTKA UBILA DIREKTORA GUGLA: Orgijali na njegovoj jahti, a onda mu je ubrizgala heroin (VIDEO)

Amerikanka Aliks Tičelman (27) osuđena je na šest godina zatvora zbog ubistva jednog od direktora kompanije Gugl Foresta Hejsa (51)

  • 4
Foto: Facebook Foto: Facebook

Američka prostitutka Aliks Tičelman (27) priznala je pred sudom da je nabavila heroin kojim je iz nehata ubila direktora kompanije Gugl Foresta Hejsa (51) na njegovoj luksuznoj jahti u Kaliforniji.

ISPOVEST SRPSKE PROSTITUTKE IZ DUBAIJA: Seks za pare me usrećuje!

Na osnovu sporazuma o priznanju, osuđena je na šest godina zatvora. Iza rešetaka je već skoro godinu dana, a uhapšena je osam meseci nakon Hejsove smrti.

Nadzorne kamere na jahti snimile su ceo događaj. Na snimku se vidi da je sebi nasula vino, dok je Hejsu ubrizgala heroin, od čega je on preminuo na licu mesta. Kako se vidi na snimcima nadzorne kamere, Aliks je potom hladnokrvno preskočila njegov leš i ispila vino do kraja.

Ona je posle njegove smrti uredno pokupila drogu, igle i druge svoje stvari. Aleks je spustila i roletnu na prozoru, kako bi telo ostalo skriveno od pogleda, a potom je napustila jahtu.

Nakon objavljivanja video-snimka na sudu Tičelman je priznala ubistvo iz nehata.

Policija je mesecima pokušavala da reši ovo ubistvo, jer se na snimcima nije moglo prepoznati ko je fatalna crnka. Uhapšena je prošle godine i to tako što ju je policija namamila u hotelsku sobu gde ju je navodno čekao bogati klijent.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA