BRAVO, LJUDI: Mnogi žele da pomognu malom heroju Kosti, evo kako to mogu da učine! (FOTO)

Kosta Đorđić (16) pati od cerebralne paralize, ali ga to ne sprečava da vodi normalan život. Ako želite da mu pomognete, to možete učiniti na kontakt telefon 064/ 575 42 56, ali i da uplate novac na tekući račun 160-5310200100350-44 Banka Intesa na njegovo ime

  • 5

Nakon priče o malom junaku  Kosti Đorđiću iz Valjeva, koji je od rođenja u invalidskim kolicima, ali ne posustaje u ostvarenju svojih želja i snova i odličan je đak Valjevske gimnazije, javili su se mnogi ljudi dobre volje koje žele da pmognu ovom mališanu kome život zavisi od točkova.

OVAJ DEČAK JE HEROJ: Kosta je imao 17 operacija, POMOZITE MU ako možete! (FOTO)

Njegovi roditelji ga svakodnevno iz prigradskog naselja Iverak do škole voze u starom i trulom "jugu", što im predstavlja veliki problem jer se auto često kvari, a zbog visokog gepeka moraju svaki put da rasklapaju invalidska kolica kako bi ih spakovali.

Kupovinom jednog skromnog auta, s nižim gepekom, ova porodica bi rešila ogroman problem, a mali Kosta više ne bi svakog dana bio u strahu da li će auto upaliti i razmišljao o tome da li će uspeti da dođe do škole.

Kosta Đorđić, koji je za 16 godina imao 17 operacija, od rođenja je u invalidskim kolicima zbog oštećenja kičmenog stuba i cerebralne paralize.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kosti je automobil sve, jer ne želi da propusti ništa od života koji imaju njegovi vršnjaci. Ne izostaje iz škole, nije propustio nijednu ekskurziju ni rekreativnu nastavu, odlazak na rođendane, izlazak u bioskop ili pozorište. Veliki problem je što je "jugo" mali i što njegova kolica nisu predviđena da se svakodnevno rasklapaju, jer jedino tako mogu da se pakuju u gepek. pri tom, posle 27 godina je truo, a novca za drugi auto nemamo - kažu Kostini roditelji.

Svi koji žele da pomognu ovom hrabrom dečaku mogu da kontaktiraju njegove roditelje na broj 064/ 575 42 56.

Otvoren je račun za pomoć malom Kosti! Svi koji ju u mogućnosti novac mogu da uplate na broj 160-5310200100350-44, Banka Intesa, Kosta Đorđić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA