ONA JE HRVATSKA "KRALJICA JUGA": Optužena za dilovanje kokaina, osuđivana zbog osvete bivšem ljubavniku

Ana Perović (38) je dva puta hapšena, ima jednu pravosnažnu presudu na godinu i dva meseca, odnosno 10 meseci provedenih u zatvoru u Požegi

  • 1

Ana Perović (38) je jedina ženska osoba od 23 osobe koje su u četvrtak uhapšene u akciji hrvatske policije "Gladius III", pod sumnjom da su švercovali i prodavali kokain i amfetamin. Ona je iz pritvora puštena u subotu.

HAPSE DILERE: Dubrovnik pod opsadom, specijalci na ulicama, niko ne može da uđe!

- Nisam nikakva narko dilerka. Nisam kriva. Izašla sam na slobodu. Dokazaću svoju nevinost. Slobodno napišite: "Kraljica juga je puštena!" - izjavila je Ana Perovoć neposredno nakon što je šuštena iz pritvora.

Inspektori veruju da je u periodu od najmanje pola godine više kilograma kokaina i amfetamina iz Crne Gore i BiH stiglo u Dubrovnik, a da je Ana bila bitan član tog dilerskog lanca.

Ana je dva puta hapšena, ima jednu pravosnažnu presudu na godinu i dva meseca, odnosno 10 meseci provedenih u zatvoru u Požegi.

Ana Perović je u martu 2009. proglašena krivom za podsticanje na počinjenje kaznenog dela. Naime, ona je nagovorila tadašnjeg dečka Roberta Rilovića da zapali brod "Gospe od Karmena" kako bi se osvetila bivšem ljubavniku i šefu, direktoru "Adriane" Mariu Miljasu, koga je krivila za raskid i otkaz koji je dobila.

Ova devojka je drugi put uhapšena zbog sumnje da je podstakla Tomislava Zucala da zapali vozilo inspektora Odeljenja za narkotike dubrovačke policije Luke Delije.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA