TERORISTI HTELI DA OSLOBODE UBICE: Planirali napad na zatvor u Podujevu?

Na osnovu dokumenata i informacija Kosovske informativne agencije i Kosovske policije, Beg Rizaj i Mirsad Ndrecaj, kao vođe grupe od 44 osobe, planirali su da napadnu dobro obezbeđeni zatvor u Grdovcu kod Podujeva

  • 9

Prema pisanju albanske štampe, vođe albanske naoružane grupe, koja se u Kumanovu sukobila sa policijom, planirale su napad na zatvor kod Podujeva, kako bi oslobodili zatvorenike koji izdržavaju visoke kazne za počinjene zločine.

Na osnovu dokumenata i informacija Kosovske informativne agencije i Kosovske policije, Beg Rizaj i Mirsad Ndrecaj, kao vođe grupe od 44 osobe, planirali su da napadnu dobro obezbeđeni zatvor u Grdovcu kod Podujeva, odakle su želeli da oslobode dve osobe za koje se smatra da su najopasnije na Kosovu, piše "Koha ditore".

KOSOVSKI POLITIČARI PODRŽAVAJU TERORISTE IZ KUMANOVA: Ekstremista uz najveće počasti sahranjen na "groblju heroja"!

Reč je o zatvorenicima B. K. i B. B. koji služe stroge kazne za počinjene zločine, među kojima su i ubistva.

Inače, praćenje osumnjičene grupe je počelo 2013. godine. Do detalja se došlo prilikom nadgledanja njihovog susreta sa osobama osumnjičenim za islamski ekstremizam na Kosovu.

Trojica ubijenih kosovskih Albanaca u incidentu u Kumanovu i jedan makedonski državljanin sarađivali su sa makedonskom Direkcijom za bezbednost i kontraobaveštajnu delatnost na izazivanju incidenta u zamenu za novac, prenosi "Koha ditore".

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cosimo

    26. maj 2015 | 11:01

    Zasto svuda pisu Kumanovska grupa, naoruzana grupa,pa negde cak i oslobodilacka grupa i slicno.Oni su teroristi i tacka.

  • Dragan

    26. maj 2015 | 12:49

    Ameri su rekli da su to borci za slobodu...... Ali nisu razjasnili od cela se oslobadjaju.

  • Milan

    26. maj 2015 | 11:53

    Molim Vas nemojte nazivati teroriste, grupom!! Oni su teroristi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA