TROSTRUKI UBICA PRONAĐEN OBEŠEN: "Vulverin" izbo svoju porodicu, pa presudio sam sebi! (VIDEO)

Bio je opsednut noževima, pa je policija bila maksimalno pripremljena i opremljena tokom potrage za ovm ubicom, koga su prozvali "Vulverinom", zvezdom "X-mena"

  • 1

Džed Alen (21) iz Didkota u Oksforširu koji je prekjuče nožem zaklao svoju majku, njenog partnera i sopstvenu polusestru, pronađen je danas obešen u šumi. On je bio u bekstvu 36 sati nakon što je ubio tri člana svoje porodice.

TRAŽI SE OVAJ UBICA: Izbo polusestru, majku i očuha na smrt, pa nestao! (VIDEO)

Nakon njihove smrti, nazvao je svog najboljeg prijatelja kako bi se oprostio od njega, i potom je poslao poruku sedmorici svojih prijatelja kako bi im rekao što se dogodilo.

Više od 100 policajaca učestvovalo je u potrazi za tetoviranim bodibiliderom kome je idol bio Vulverin, lik iz stripova i filmova "X-men". Zbog fotografije na kojoj pozira s noževima između prstiju, britanski mediji su ga i prozvali Vulverinom.

Svi policajci su bili spremni i opremljeni dobrim naoružanjem jer je Alen opsednut noževima. Nakon gotovo dva dana potrage pronašli su njegovo beživotno telo kako visi obešeno na drvetu.

Printskrin: Youtube/WecomeNews44 Printskrin: Youtube/WecomeNews44

Majka ubice se lečila od alkoholizma, a Alen nije mogao da razume zašto se razvela od njegovog oca. U svoje slobodno vreme snimao je kratke filmove, a na jednom od njih vrištao je u kameru i vikao kako "ne može više da podnese tu ludnicu".

Žalio se svojim prijateljima kako mu život ide "naopako", kako je bio "depresivan, usamljen i tužan",  jer mu je bilo "dosta da su devojke grozne prema njemu". Nakon ubistva svima je poslao poruku u kojoj je napisao da je "učinio nešto loše".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    27. maj 2015 | 01:15

    Isto kao i onaj ludak sto je bio opsednut Dzokerom, pa je podmetnuo bombu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA