ON JE UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA BOLESNOG DETETA: Ubiću vas sve ako nekome kažeš za ovo!

Devojčica je vezana za hranitelje, koji su brižni i savesni. Oni su šokirani, ne mogu da veruju šta im je komšija uradio. Gledaju je kao svoje dete i pošto je ometena u razvoju, veoma su joj posvećeni, pričaju meštani

  • 28

Živko Bolesnikov (61) iz okoline Vršca uhapšen je pod sumnjom da je u svojoj vikendici dva puta silovao T. J. (17), koja je ometena u razvoju i smeštena u hraniteljsku porodicu. Silovanje se dogodilo u nedelju, a on je odmah u ponedeljak uhapšen. 

Prema nezvaničnim saznanjima, još jedna devojka je prijavila da je Bolesnikov silovao.

- Devojčica se s drugaricom igrala u dvorištu porodične kuće. Živko, koji ima vikendicu u komšiluku, pozvao je da joj da rasad za paradajz. Kad su ušli u kuću, napao je. Bacio je na krevet, svukao i silovao. U tom trenutku naišla je devojčicina drugarica. Živko ih je pustio uz ozbiljne pretnje. Rekao je da će ubiti i nju i hranitelje ako kaže šta se dogodilo. Ipak, devojčica je sve ispričala svojim hraniteljima, nakon čega su ga prijavili policiji - priča izvor blizak istrazi za jedne beogradske dnevne novine.

SILOVANO DETE OMETENO U RAZVOJU: Uhapšen čovek (61) osumnjičen da je učinio ovo zverstvo!

Isti izvor kaže da se još jedno silovanje dogodilo prethodne nedelje.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Žrtva je ispričala da ju je Živko već jednom silovao, ali da se plašila da to prijavi - rekao je on.

Meštani ovog malog mesta nadomak Vršca bili su uznemireni zbog ovog događaja.

- Svi smo u šoku. Znali smo da Živko voli da popije, ali ovo nismo očekivali. Pa, on je dolazio u kuću u kojoj živi ta devojčica - pričaju meštani.

Jedan od njih kaže da je porodica Bolesnikov ranije bila veoma bogata.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

- Živko živi s bolesnom ženom, ocem i sinovima. Ćerka je pobegla od njega i udala se jer je stalno pravio probleme - kažu komšije ovog čoveka i dodaju da je Bolesnikov i od ranije bio poznat policiji po tučama.

- On je veoma prek i nezgodan čovek, ni s kim se u selu ne druži. Posle ovoga ga treba obesiti, zar se tako ljudi ponašaju - kažu ogorčene komšije.

Napastvovana devojčica živi u hraniteljskoj porodici u kojoj još ima dvoje dece.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Devojčica je vezana za hranitelje, koji su brižni i savesni. Oni su šokirani, ne mogu da veruju šta im je komšija uradio. Gledaju je kao svoje dete i pošto je ometena u razvoju, veoma su joj posvećeni, pričaju meštani.

Bolesnikov je saslušan u Tužilaštvu u Pančevu, gde je negirao delo. Osumnjičeni se tereti da je dva puta silovao devojčicu i nalazi se u pritvoru u trajanju od 48 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    27. maj 2015 | 18:49

    Da mi ta stoka dopadne do ruku komotno bi mogao da promeni prezime u Invalidov.Stoka poremecena.

  • Marko

    27. maj 2015 | 18:46

    Bolesnikov

  • топлистанадреалиста

    27. maj 2015 | 19:04

    Па док се један овакав не осуди на смртну казну и погуби, ово неће престати, ово ће постати масовна појава! Прије него ме нападну "душебрижници" и "борци за људска права", нисам за увођење смртне казне, али постоје "границе", постоје монструми а ликови попут овог то јесу, такође мислим и на оног монструма што се сада прави луд на суђењу, умјесто да га погубе за примјер још ће га пустити или осудити на малу казну! Страшно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA