DEMANTI V. D. DIREKTORA JKP "BEOČIN": O meni šire laži, nemam uslovnu kaznu zatvora, evo i dokaza (FOTO)

- Ja, Nebojša Mirković, nemam uslovnu kaznu zatvora. Kao validni dokaz dostavljam vam uverenja o neosuđivanju izdata od Opštinskog i Višeg suda u Novom Sadu i Policijske uprave Novi Sad - piše u demantiju v.d. direktora JKP "Beočin"

  • 0

Redakcija Telegrafa izvinjava se Nebojši Mirkoviću v.d. direktoru JKP "Beočin" zbog grube greške koja mu je naneta tekstom "Samo u Srbiji: Čovek postao direktor preduzeća koje je oštetio i ima uslovnu kaznu zatvora"! objavljenim na našem portalu, 20. maja ove godine.

Tekst je prenet sa portala 021.rs na kojem je objavljen pod naslovom "Postavljen na čelo preduzeća u kojem je pravio zloupotrebe".

Mirković je redakciji Telegrafa dostavio validnu dokumentaciju, koja skida ljagu s njegovog imena, i koju uz izvinjenje objavljujemo ovom prilikom.

U demantiju Nebojše Mirkovića između ostalog piše:

"Objavili ste o meni neistinite informacije. Ja, Nebojša Mirković nemam uslovnu kaznu zatvora. Kao validni dokaz dostavljam Vam Uverenja o neosuđivanju izdata od Opštinskog i Višeg suda u Novom Sadu i Policijske uprave Novi Sad, te u vezi sa tim da postupate u skladu sa Krivičnim zakonikom R. Srbije, jer u suprotnom onaj koji Vam je dao informacije i Vi koji ih širite činite krivično delo.

Foto: Privatna arhiva / Nebojša Mirković Foto: Privatna arhiva / Nebojša Mirković

Insistiram da po dobijanju ovog pisma objavite u Vašem listu izvinjenje što ste objavljivanjem takvih informacija ukaljali moj ugled i čast.

Dalje, zahtevam da javno objavite ime i prezime osobe koja Vam je bila izvor informacija.

U protivnom, odštetu zbog ukaljane časti i ugleda ću obezbediti sudskim putem u skladu sa čl. 170 Krivičnog zakonika Republike Srbije".

Foto: Privatna arhiva / Nebojša Mirković Foto: Privatna arhiva / Nebojša Mirković

Redakcija Telegrafa se još jednom izvinjava Nebojši Mirkoviću zbog prenetih neistina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA