ČUVAJTE DECU OD UJEDA OVIH KRVOPIJA OTROVNIJI SU NEGO IKADA! Invazija Komaraca preti Srbiji!

- Svakodnevno pratimo brojnost larvenih i odraslih formi komaraca i na osnovu tog monitoringa se i preduzimaju mere u suzbijanju istih. Najkritičniji delovi Beograda su naselja na levoj strani Dunava kao i ona uz Savu - kažu u Zavodu za biocide

  • 6

Obilne kiše i od prethodne nedelje sunce, koje je potom upeklo, idealna je kombinacija za razvoj komaraca koji se sve više umnožavaju!

Grad Beograd objavio rat komarcima (FOTO)

Prošle godine država je nakon obilnih poplava izgubila bitku sa ovim dosadnim krvopijama, ali nadležni uveravaju da će ove godine biti spremniji, tako naprimer u Beogradu, koji je bio najkritičniji danas startuje novi udar na komarce!

ALARMANTNO - ČUVAJTE SE OVIH KRVOPIJA: Komarci i MUŠICE MUTANTI u Srbiji OPSANIJI su nego IKADA RANIJE!

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Svakodnevno pratimo brojnost larvenih i odraslih formi komaraca i na osnovu tog monitoringa se i preduzimaju mere u suzbijanju istih. Najkritičniji delovi Beograda su naselja na levoj strani Dunava kao i ona uz Savu - kažu u Zavodu za biocide za "Alo!".

Evo zašto komarci uvek grizu BAŠ VAS!

Ujedi ovog insekta mogu biti fatalni za čoveka i decu, pogotovo ako su alergični na njihov ujed, zato se treba na vreme zaštititi od njih mazanjem određenih krema, kažu u ovom zavodu.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedina

    2. jun 2015 | 09:37

    Bitno da se Bg prska a mi mucenici sto zivimo pored velikih reka a nismo u Bg muku mucimo vec sada! Mogu misliti kako ce biti za mesec dva

  • Paracinac

    2. jun 2015 | 08:42

    Jeste,Beograd dobija novo tretiranje a nas neka uniste,tuga

  • `Ana

    2. jun 2015 | 19:26

    A mi smrtnici, koji nismo Beogradjani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA