SMEHOTRESNO: Najblentavija muvanja sa Fejsbuka! (1. deo)

Gastarbajter, devojke, poeta, mačo tip, oženjeni "grebator", "pantelar", biograf - samo su neki od tipova udvarača koji će vas sačekati "u zasedi" na Netu

  • 2

Ukoliko ste osoba ženskog pola i imate tu "nesreću" da imate privlačno lice i zanosne obline, velike su šanse da ćete u najkraćem mogućem roku na  Fejsbuku navući čitavu armiju udvarača, koji će na sve moguće i nemoguće načine želeti da vas upoznaju i osvoje vaše srce!

Oni će se na sve načine truditi da izvuku vaš broj telefona ili bilo kakav kontakt ne bi li vam pokazali  da su pravi izbor za vas. U tu svrhu će izvoditi razne egzibicije, deliti komplimente, čak i stavljati lažne fotke na profil. "Muvatori sa Fejsbuka" ne prezaju ni od čega, a mi smo za vas izabrali one najblesavije, a ima ih svakakvih - od poeta nežnih karaktera do navalentnih i grubih neotesanaca, kojima će psovka poslužiti umesto ruže u pokušaju da osvoje vaše žensko srce. :)

Telegraf.rs predstavlja najkarakterističnije udvarače koji pokušavaju da osvoje srce jedne devojke.

1. Gastarbajter. Osnovno oružje ovakvih tipova je - selidba u obećani raj. Ništa romantika, pamet, nežnost. Oni kapiraju da je njihov glavni adut - "obećana zemlja"!

 

 

2. Devojke. Postoje dve podvrste ovakvih "udvaračica". One koje se nimalo ne stide da budu direktne i jasno stave do znanja šta hoće.

Druga vrsta je umerenija i ona na skriven način pokušava da ostavi dobar utisak.

3. Poeta. Oni znaju sa rečima i njihove misli prosto se prelivaju po tastaturi i virtuelnom papiru, a suze naviru sa svih strana.

4. Mačo tip. Oni pokušaju, pa kada ne prođu, lako se naljute. A kad još definitivno "popiju korpu", onda ne biraju reči.

 

 

5. Oženjeni "grebator". Iskusni muškarci sa oformljenom porodicom koji pokušavaju da se "očešu" sa strane. Uredno imaju profilnu stranu sa svojom decom, ali ih zanima "zanimacija sa strane".

6. "Pantelar". "Oblik" muškarca koji previše vremena porovodi na Internetu i koji je počeo da prihvata čudan vokabular, koji se sve više praktikuje na društvenim mrežama Tviteru ili Fejsbuku.

7. Biograf. Faktografijom pokušava da izmami naklonost. Većini devojaka dosadan, ali kod nekih i to zna da "upali".

Telegraf.rs će vam i narednih dana prezentovati tipične predstavnike "Fejsbuk Don Žuana" sa ciljem da vas zabavi i nasmeje. Čitajte nas i dalje...

(I. Mitkovski)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ninzz Beograd Bre

    15. april 2012 | 03:04

    Da li vam treba jos koji "Print Screen" sa ovakvim izjavama? Meni je Inbox pun :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA