SEKS-SKANDAL U VRHU POLICIJE: Šefovi spavali s maloletnim prostitutkama!

Trojica visokopozicioniranih šefova policije našli su se u središtu seks skandala, jer su, kako se čini, primali mito u vidu usluga prostitutki. Neke su čak bile maloletne

  • 19

Trojica istaknutih šefova saobraćajne policije suspendovana su zbog teže povrede dužnosti, jer su, navodno, umešani u prostituciju - potvrdio je Direktorat policije u Zagrebu.

Dvojica od njih su visokopozicionirani službenici Direkcije policije, a treći je bio visokopozicionirani službenik zagrebačke Policijske uprave. Iako Jutarnji list raspolaže i njihovim imenima u Direktoratu nisu hteli da potvrde da li je to istina.

Slučajno otkriveni

Sva trojica aktera su suspendovana nakon što su, gotovo slučajno, došli pod istragu kriminalističke policije. Naime, kriminalistička policija je pred kraj prošle godine počela istragu o jednoj grupi koja je preko Fejsbuka i oglasa tražila devojke koje bi radile za njih. Osim punoletnih prostitutki, ranije hapšeni Magdalena B. (28), i njen prijatelj Marijo B. (45) nudili su i seksualne usluge maloletnica.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Upravo zbog plaćenog seksa sa jednom od 17-godišnjakinja krivično je prijavljen njihov klijent - autoprevoznik Marijan K. (50), a prisluškujući njegov telefon, policija je došla i do svojih kolega.

Naime, policija je presrela njegov razgovor sa jednim od šefova saobraćajne policije u kojem mu on na poklon, između ostalog, nudi i plaćeni seks. Autoprevoznik je, preko uigrane veze sa makroima, policijskom šefu naručio prostitutku i pritom platio i njenu uslugu i sobu u motelu u kojoj je usluga pružena.

Policija je nakon toga počela i istragu o tome šta je prevoznik dobio zauzvrat. Sumnja se da je na taj način policajcu zapravo dao mito. Takođe se sumnjalo i da su policajci iznudjivali takve poklone i usluge od autoprevoznika i drugih osoba.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Autoprevoznik, kojeg je policija kontrolisala, u četiri navrata plaćao je seks maloletnici, a jednom joj je, umesto novca, dao iPhone 6.

Brojni klijenti

Osumnjičena ekipa podvodača u ovom slučaju podvodila je grupu devojaka po stanovima i hotelskim sobama, a cena je bila 500-700 kuna (65-90 evra) za pola sata. Podvodačima Mariju i Magdaleni obraćao se mešoviti spektar klijenata - od pevača i advokata, do ginekologa, novinara i radnika.

(Telegraf.rs / JutarnjiList)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika Srpska

    7. jun 2015 | 08:43

    Svi su nam takvi policija , političari , ministri , opštinari . Doveli su nas do krajnje bjede zato zloupotrebljavaju i djeci . To su svakako monstrumi bez stida i srama . Takvi bjednici čuvaju političare . Jadno je ko se sve dokopao vlasti . Evropa je sve ovo kriva dabogda je Rusi zbrisali sa karte da se nezna gdje je bila a onda će naši narodi da se zabave sa umobolnicima sistema . Treba napraviti Goli Otok to nam je jedini spas i poslati ih dole sve zbog mita korupcije nepotizma bludi kriminala pljačke privatizacije a staviti mene za šefa zatvora. Borac VRS prve kategorije

  • on

    7. jun 2015 | 08:38

    Pa neka procesljaju nasu piliciju i prijave ako neko sme !!!!! Ima ih jos vise umesanih nego kod Hrvata !

  • brrrrr

    7. jun 2015 | 09:12

    Pa sta mi da kazemo kada se kod nas i Beogradu prostitutke okupljaju 200 metara od zgrade saobracajne policije...Ljermontova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA