Izlomio devojci lobanju, karlicu, ruku i nogu, a traži kućni zatvor?!

Miljana je zadobila teške telesne povrede, opasne po život, kada je usled udara "audija", kojim je upravljao osumnjičeni A. S. (22) letela 35 metara, a potom pala na kolovoz

  • 7

Vozač A. S. (22) iz Merošine, koji je u junu prošle godine u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu, na pešačkom prelazu pokosio svojim "audijem" Miljanu Živković (18) iz Pukovca, pokušava da postigne sporazum o priznanju krivice i predlaže sudu da mu odredi kaznu od šest meseci kućnog zatvora!

AUTOMOBILOM ULETELA NA STANICU PUNU LJUDI: Povređeni majka i dete!

Miljana je u ovom udesu zadobila teške telesne povrede, opasne po život, kada je usled udara letela 35 metara, a potom pala na kolovoz. Ona je tada zadobila prelom baze lobanje, krvarenje u mozgu i prelome karlice, desne ruke, desne potkolenice... Nakon reanimacije u Urgentnom centru, na bolničkom lečenju provela je mesec dana,a danas, skoro godinu dana nakon nezgode, i dalje mora redovno na lekarske preglede.

- Obaveštena sam u aprilu iz tužilaštva da su u toku pregovori radi zaključenja sporazuma o priznanju krivice i da je osumnjičeni predložio da mu se izrekne kazna zatvora u kućnim uslovima u trajanju od šest meseci. Ovakvim predlogom sam u prvi mah bila šokirana, a nakon toga počela sam da plačem. Smatram da je takva kazna neprimerena krivičnom delu koje je izvršio jer ću tokom celog života trpeti posledice povreda koje sam zadobila - priča Miljana.

DŽAJINA ĆERKA IZAZVALA UDES: Povređeni žena i dete?

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

Ona kaže da je prelazila ulicu na obeleženom prelazu, što se i vidi na video-snimku sa kamere "Pošte".

Kako nam je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu, nikakav sporazum o priznanju krivice nije sklopljen sa osumnjičenim vozačem. U toku je prikupljanje dokaza, a naloženo je i veštačenje kako bi se utvrdila tačna brzina kojom se kretalo vozilo.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ko trazi dobije

    8. jun 2015 | 14:14

    Ona lepo treba da traži neku odštetu za sve to što je pretrpela i propustila zbog nesreće. To jedino ima smisla. Inače joj ništa ne menja gde će on da služi kaznu.

  • Nislijka

    8. jun 2015 | 14:41

    Obavezan zatvor, ne kucni pritnor! Pa veca bi kazna bila da je kuce udario. Sramota.

  • Pravnik

    8. jun 2015 | 15:48

    Ne bi mi bilo cudno i da ga osude na uslovnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA