ZAPALIO ZGRADU ZAVODA ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE: Nije mu se svidelo rešenje koje je dobio!

Nezadovoljan rešenjem koje je dobio, 40-godišnjak je u jednu od kancelarija ubacio "molotovljev koktel" koji je izazvao požar, a vatra se zatim proširila i na druge delove objekta

  • 4

Hrvatska policija uhapsila je muškarca koji je danas izazvao požar u zgradi Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) u Splitu, u kojem je izgorelo oko 100 kvadrata kancelarijskiog prostora i koji je, srećom, prošao bez povređenih osoba, javlja Hrvatska radiotelevizija.

Peta gej parada u Splitu održana bez ijednog jedinog incidenta

Kako je precizirano, 40-godišnjak je, navodno, nezadovoljan rešenjem koje je dobio od službe Zavoda, u jednu od kancelarija ubacio "molotovljev koktel" koji je izazvao požar.

Vatra se potom proširila i na druge delove objekta, a posle dojave o požaru intervenisali su vatrogasci i akciju gašenja požara okončali za desetak minuta.

Policija je na licu mesta i sprovodi uvođaj koji će doneti više detalja o incidentu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Frend

    8. jun 2015 | 21:57

    I neka je zapalio. Tako se nepristojno ponasaju kao da svoje daju a ne moje. Socijalno je cudna ustanova. Vazno je da imaju lepe plate, redovne i posle lepe penzije. Ne kisnu, ne smrzavaju se. Nasminkani, doterani ocuvanog zdravlja. Kada treba da overe dokumenat za bilo sta to, iskljucivo, zavisi na koju su nogu ustali. Oni su, jednostavno, drski. Kome se zaliti na njihovo ponasanje? Naravno, nikome. Mozda jedino,mami i tati, sto su nas rodili. I, opet, kazem, da branim tog coveka jer nije to uradio, sigurno, iz besa nego od jada.

  • Gorstak

    8. jun 2015 | 20:49

    Vostani Serbio !

  • Dejan

    9. jun 2015 | 08:01

    Tako treba .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA