SRPSKI NARKO-DILERI PALI ZA VEČEROM: U filmskoj akciji Dominikanci zaplenili 26 paketa kokaina!

Pripadnici međunarodnog lanca trgovine drogom iz Belgije, Kolumbije, Dominikanske Republike i Srbije nameravali su da zaplenjeni kokain prokrijumčare u SAD i Kanadu

  • 5

Narko-krijumčarska grupa iz Srbije uhapšena je u akciji Američke agencije za borbu protiv droge i dominikanskih vlasti u Santo Domingu. U filmskoj akciji zaplenjeno je 26 kilograma kokaina, a ovo hapšenje je potvrdilo skorašnju odluku svetske policije da budu skoncentrisane na otkrivanje i razbijanje srpskih narko-švercerskih grupa.

ZAPLENJENA TONA KOKAINA: Srpski kriminalci uhvaćeni sa drogom vrednom 70 miliona evra!

- Pet osoba je sedelo i večeralo. Iznenada je restoran preplavila policija u uniformama i civilnim odelima. Panika je nastala na sve strane. Neki od gostiju su počeli da beže iz restorana, ali ih je policija sačekala ispred i proveravala - navode tamošnji mediji.

Jedna grupa policajaca u civilu usmerila se ka stolu za kojim je sedelo pet ljudi  i mirno večeralo. Nisu poikazivale da su problematične:

- Iako je situacija bila vrlo napeta jer su policajci držali oružje upereno u petorku, sve se mirno završilo bez pucnjave ili tuče. Osobe su uhapšene i nisu pružale otpor - navode mediji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Paket je bio zapakovan u 25 paketa i sakriven u kombiju koji je bio parkiran ispred restorana.

U policijskom saopštenju je stajalo da su pripadnici međunarodnog lanca trgovine drogom iz Belgije, Kolumbije, Dominikanske Republike i Srbije. Nameravali su da zaplenjeni kokain prokrijumčare u SAD i Kanadu.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    9. jun 2015 | 04:26

    Kako ni jedan albanac narko diler nije skorih godina pao? Pa zato sto diluje za ciu

  • Раде

    9. jun 2015 | 08:41

    Једу у ресторану а испред комби са коком ,намештаљка...

  • Gringoooo

    9. jun 2015 | 02:27

    Ču parkirali kombi pun belog ispred restorana I otisli da jedu. Hahah bravooo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA