ZLOSTAVLJAO NAS JE STARIJI BRAT: Potresna ispovest sestara koje su odrasle u bizarnom kultu (VIDEO)

Sestre Dugar iz Arkanzasa su u intervjuu koji su dale za "Foks njuz" rekle da su bile žrtve hrišćanskog kulta u kojem su odrastale. One su navele da je njihov stariji brat noću ulazio u njihovu sobu i da ih je dodirivao

  • 4

Amerikanke Džil i Džesa Dugar bile su žrtve svog starijeg brata Džoša koji ih je seksualno zlostavljao. One su rekla da ih je brat zlostavljao tokom čitavog detinjstva.

ZBUNILE MLADOŽENJE: Identične bliznakinje udale se istog dana, u istoj crkvi, u istim venčanicama! (VIDEO)

Sestre su u intervjuu koji su dale za "Foks njuz" rekle da su bile žrtve hrišćanskog kulta u kojem su odrastale.

- Naš brat je bio jednostavno dečak u pubertetu kojeg su zanimale devojke i seksualnost - rekle su Džil i Džesa. One su dodale da je Džoš ulazio u njihovu sobu i da ih je dodirivao.

- Sigurna sam da je on duboko u sebi znao da njegovi postupci nisu u redu - ispričala je jedna od sestara u jezivom svedočanstvu.

- U svemu tome bio je jako suptilan i lukav, uhvatio bi nas na spavanju, i bilo je na brzinu - rekle su sestre.

Inače, Damilija Dugar godinama je na malim ekranima. Džim Bob i Mišel Dugar proslavili su se kao zvezde rijalitija "19 kids and counting". Religiozna porodica iz Arkanzasa ima, kao što naslov i kaže, 19 dece, devet ćerki i deset sinova.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DH

    9. jun 2015 | 14:38

    Znala sam da sa ovom.porodicom nesto nije u redu...Pocev od roditelja koji konetantno prave decu pomislih da je majka psiholoski zavisnik.od trudnoce i porodjaja..A onda kad pogledate da ne idu u skolu nego se kuci skoluju shvatite da su.ustvari oni sekta...Jadna ta deca...

  • Tutor

    9. jun 2015 | 13:20

    To je satanizam, a ne Hrišćanstvo.

  • Xoxo

    9. jun 2015 | 19:40

    Ne mogu da verujem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA