PANIKA U BORU: U automobilu su našli nešto što je CEO GRAD šokiralo! (FOTO)

Na lice mesta hitno su izašli pored policajaca i predstavnici borskog Zoo vrta kao i član gorske Službe spasavanja Srbije

  • 52

Puna tri sata trajalo je izvlačenje zmije iz automobila koji je bio parkiran kod agencije "Aster", koja se nalazi nedaleko od obdaništa "Bambi" i gradskog šetališta u Boru

Zmiju na automobilu uočili su građani, koji su pozvali policiju. Na lice mesta ubrzo su stigli i predstavnici borskog Zoo vrta i član gorske Službe spasavanja Srbije i član čete za spašavanje pri RTB Dejan Bogdanović Keka koji je hvataljkom izmamio zmiju napolje iz automobila.

- Zmija se sakrila kod branika i pokušala da uđe u gepek. Posle izvesnog vremena traženja gde se sakrio smuk, hvataljkom sam ga izvukao iz auta. Zmija je bila uplašena i agresivna, i čim smo je izvadili, odmah smo je smestili u korpu za zmije i sklonili – rekao je Bogdanović.

Foto: Wikimedia/U.S. Fish and Wildlife Service Headquarters Foto: Wikimedia/U.S. Fish and Wildlife Service Headquarters

Reč je o smuku dužine oko metar, za kojeg nije poznato kako se našao u automobilu u gradu. Zmija je nakon hvatanja puštena u prirodu.

- Apelujem na građane da ako primete zmiju u gradu odmah i pozovu policiju, i da ih ne ubijaju, jer je reč o zaštićenim vrstama – rekla je Mirjana Marić, v.d. direktora borskog Zoološkog vrta.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soki

    10. jun 2015 | 17:28

    Po naslovu pomislio sam sigurno anakonda

  • Maša

    10. jun 2015 | 13:49

    Neka oni apeluju do sutra, ali ja ako vidim zmiju u svom dvorištu ubiću je odmah. Taman ću njih da zovem da dođu da je hvataju. Samo se nadam da je u svojo blizini neću naći.

  • MILENA

    10. jun 2015 | 13:47

    Sta sada su zmije zasticene a koce da zastiti ljude koji umiru od gladi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA