Lekari proglasili bebu mrtvom, majka je našla živu u mrtvačnici (VIDEO)

Analija Buter rodila je devojčicu u petom mesecu trudnoće koja je proglašena mrtvom. Nakon 12 sati, pošto su je odneli u mrtvačnicu, "dete je čudom oživelo"

  • 0

Analija Buter iz Argentine rodila je devojčicu u petom mesecu trudnoće. Pošto je beba bila jako sitna i otežano je disala, lekari su ubrzo ustanovili smrt.

Nakon 12 sati, Buterova je želela da poslednji put vidi svoje dete i da ga fotografiše za uspomenu. Kada su ušli u mrtvačnicu, otvorili su fioku u kojoj smeštaju tela i začuo se plač bebe koja je 12 sati provela u mrtvačnici. Potresena majka pala je pored deteta i počela da plače i da se zahvaljuje Bogu.

- Ja sam hrišćanka, ovo je božije čudo, najbitnije je da mi je dete živo, istraga će pokazati ko je kriv - kroz suze je rekla Buterova.

Buterovoj je prvo rečeno da je dete mrtvorođeno, a zatim da s obzirom na to da je pre vremena rođeno nije bilo šanse da preživi. Direktor bolnice Pedro Norijega rekao je da je ovo jedinstven slučaj i da im se ovako nešto do sad nije dešavalo.

- Ovo je čudo, ali isto tako i veoma veliki propust, ubeđujem vas da ću se potruditi da pronađem glavne krivce - rekao je Norijega.

Vidno potresena majka i dalje ne razmišlja o nalaženju krivaca, a kako kaže, presrećna je jer joj je dete živo.

- Juče sam otišla sa smrtovnicom u rukama kući, sada držim svoje dete, sreća je neopisiva rečima - rekla je Buterova.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA