I ronioci se uključili u potragu za malim Stefanom, policija pretresa automobile!

Na društvenim mrežama objavljen je i veliki broj komentara o tome kako se u okviru potrage odvijaju policijske kontrole vozila

  • 31

Na teritoriji Pančeva i južnog Banata i dalje traje policijska potraga za nestalim dvanaestogodišnjim Stefanom Ilićem, za koga se pretpostavlja da su ga tri lica otela u prisustvu njegovog devetogodišnjeg mlađeg brata u selu Banatska Subotica pored Bele Crkve.

Prema poslednjim vestima, od jutros su u potragu uključeni i ronioci... I to specijalni timovi ronilaca Žandarmerije, koji pretražuju Dunav i priobalje.

Ispituju se i svi koji se dovode u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.

POLICIJA NA TRAGU OTMIČARIMA MALOG STEFANA? Privedena trojica muškaraca nedaleko od Vršca!

Inače, rodno mesto dečaka ima samo sto pedeset stanovnika, od kojih su desetoro deca, a nalazi se samo na 5,5 kilometara od rumunske granice. Zbog opasnosti da otmičari pokušaju da je pređu, intenzivno se kontrolišu sva vozila koja idu ka jedina dva prelaza na njoj – Vatin i Banatsko Kaluđerovo, a kontrole su temeljne i na svim ostalim graničnim prelazima u Srbiji.

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE DEČAKA: Izašao na 15 minuta iz kuće i više se nije vratio!

U potragu za nestalim detetom uključene su sve raspoložive snage pančevačke policije. Prema informacijama koje su objavili neki elektronski mediji, u večernjim časovima im je upućeno pojačanje iz Beograda.

Pored toga, na društvenim mrežama objavljen je veliki broj komentara o tome kako se odvijaju policijske kontrole vozila.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Korektno rade, nema im se šta prigovoriti. Mene su večeras kontrolisali tri puta na deonici koja je duga petnaest kilometara. Zaustave vas, pogledaju lica putnika i uporede ima li nekog ko liči na otetog dečaka, čije fotografije su im podeljene. Onda ti narede da otvoriš gepek, zavire u njega i kad vide da nema ničeg, puste te dalje bez suvišnog zadržavanja. Ne gube vreme na legitimisanje, da bi pretresli što više kola - glasio je jedan komentar.

CELA SRBIJA TRAŽI MALOG STEFANA: Na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne "starke

(Telegraf.rs / Pancevac-online.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    14. jun 2015 | 11:42

    Nadam se svim srcem da ce uspeti da nadju decaka zivog i zdravog. A ove bitange sto su ga kidnapovale sve bi ih osudio na dozivotne robije, jer samo sa takvim zakonima mozemo pokusati ove psihopate da sprijecimo da ovakve stvari rade ubuduce.

  • yug

    14. jun 2015 | 11:32

    ne treba da nam objasnjavate sta je Policija preduzela,mi smo laici ...!Treba da nadjete decka,i resite slucaj,a ne da trazite opravdanje!G.Stefanovic nije dobar Ministar,mnogo je efikasniju bio G.Dacic

  • ana

    14. jun 2015 | 12:51

    joj, joj, ne mogu da verujem sta se desava, samo da nije otisao preko granice, sve se plasim da u periodu dok policiji nije javljeno i reagovanja policije nije proslo vise od 10 min za tih 5,5 km odlaska preko granice. Nadam se da ce ga naci. Imama sina njegovih godina i svaki minut pratim i molim se da se vrati svojoj porodici ziv i zdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA