SAZNAJEMO: TV Nova uskoro kreće sa informativnim programom!

Ova televizija koja je prošle godine bezuspešno pokušavala da dobije nacionalnu frekvenciju, uskoro pokreće svoj informativni program

  • 5

TV Nova se vraća u prvi medijski plan.

OTKUPILI OD TV NOVE: Kompaniji "Direct Media" ekskluzivna prava na emitovanje serije "Sulejman Veličanstveni"

Kako saznaje Telegraf, ova televizija koja je prošle godine bezuspešno pokušavala da dobije nacionalnu frekvenciju uskoro pokreće svoj informativni program.

Živi program TV Nova će vrlo brzo krenuti, kaže izvor Telegrafa i dodaje:

- Znajući kako Nemci rade neće se ništa prepustiti slučaju, već će to biti jedan od najprofesionalnih informativnih programa na ovim prostorima ikad - kaže blizak izvor.

Više detalja će uskoro biti i zanično saopšteno, zaključuje sagovornik Telegrafa.

Foto: sxc.hu/plasti20 Foto: sxc.hu/plasti20

TV Nova prestala je sa radom u junu prošle godine.

Iz više pokušaja nije uspela da dobije nacionalnu frekvenciju, ali je i pored toga najavljivala atraktivan TV program, zapošljavala radnike i priredila svečano otvaranje televizije, kojem je prisustvovao i tadašnji premijer Ivica Dačić.

Prema informacijama koje su objavljivali mediji u Beogradu, Nemci su uložili šest miliona evra u ovaj projekat, a planirane su investicije od 18 miliona evra. Biznis plan je predviđao 450 radnih mesta.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TeVe

    16. jun 2015 | 01:47

    Fantastična vest! I ne samo to, Nova TV apsolutno zaslužuje da se pojavi u nacionalnom MUX-u. Sada kada je uspešno okončana digitalizacija, ima sasvim dovoljno mesta i za još kanala. Živo me zanima koji će sada biti izgovor famoznog regulatornog tela. Obožavao sam gledat njihov Dnevnik, koji je profesionalno odrađivan i to u HD rezoluciji. Zaista želim da ova vest bude tačna i držim fige Novoj za uspešan start, konačno.

  • Goran

    4. avgust 2015 | 18:03

    Dobro je to ali nebi bilo lose kada bi kupili neki novi film , novu emisiju jel od ovo sto vi vrtite zadnjih sto dana boli glava.Pa ovo je neverovatno za jednu tv kucu da vrti deset filma , tri emisije ....ma cista sramota

  • Kralj i car

    15. jun 2015 | 22:37

    Tako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA