OTKUPILI OD TV NOVE: Kompaniji "Direct Media" ekskluzivna prava na emitovanje serije "Sulejman Veličanstveni"

- Istina je da je kompanija "Direct Media" kupila ekskluzivna prava na seriju "Sulejman" kao i na najuspešniju seriju u Turskoj "Crna Ruža". U pregovorimaje učestvovalo više zainteresovanih strana ali je "Direct Media" ponudila najbolje uslove i verujem da će obe serije uskoro biti na malim ekranima - rekao je direktor TV Nove Dejan Jocić

  • 3

Ljubitelje televizijskih serija obradovaće vest da je kompanija "Direct Media" iz Beograda od TV Nove otkupila ekskluzivna prava na emitovanje najgledanije strane serije u Srbiji -"Sulejman Veličanstveni", kao i prava na emitovanje jedne od najpopularnijih serija u Turskoj - "Crna Ruža".

Ovu informaciju potvrdio je i direktor TV Nove Dejan Jocić.

- Istina je da je kompanija "Direct Media" kupila ekskluzivna prava na seriju "Sulejman" kao i na najuspešniju seriju u Turskoj "Crna Ruža". U pregovorimaje učestvovalo više zainteresovanih strana ali je "Direct Media" ponudila najbolje uslove i verujem da će obe serije uskoro biti na malim ekranima - rekao je Jocić.

Isprepletena ljubavnim pričama, spletkama i kobnim manipulacijama, serija "Sulejman Veličanstveni" prati život i vladavinu jednog od najvećih svetskih osvajača - Sultana Sulejmana Veličanstvenog. Radnja se dešava u 16. veku kada je Osmanlijsko carstvo bilo na vrhuncu moć,i i vrti se oko ljubavne priče između Sulejmana i robinje Hurem koja od haremske devojke postaje sultanova supruga. Udajom za Sultana i rađanjem naslednika imperije, Hurem postaje jedna od najmoćnijih i najuticajnijih žena u istoriji Osmanlijskog carstva.

Radnja serije "Crna Ruža" prati srećan život prelepe Ebru koja je udata u Istanbulu za imućnog Murata s kojim ima dvoje dece. Murat dolazi iz tradicionalne i konzervativne porodice sa jugoistoka Turske gde je prinuđen da se vrati i moli starijeg brata za pomoć kada njegov posao doživi finansijski krah. U svom rodnom gradu, Murat već ima porodicu, ženu i dete koje njegovi roditelji doživljavaju kao jedinu snaju i unuče i ne dozvoljavaju mu da se razvede. Kako bi održao svoj život u Istanbulu sa ženom i decom koju voli, Murat je prinuđen da živi dvostrukim životom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HardCase

    30. jul 2014 | 23:51

    Kupila Direct Media, kupila Direct Media... Pa jel ima Direct Media svoju televiziju na kojoj bi prikazivala pomenute serije... Ekskluziva bi bila kada bi objavili na kojoj će se one emitovati...

  • Vf

    31. jul 2014 | 01:23

    Kupila Prva,otkupio B92,otkupila Nova ,pa sada Direct Media...ko je sledeci? Grand?

  • boško

    31. jul 2014 | 08:45

    Pa svi kojima je dostupan internet,a nije to mali deo populacijedo kraja su odgledali seriju Sulejman Veličanstveni,sam da znate na kraju je Sulja umro kod Beograda,od starosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA