NI CRNOGORCI VIŠE NE LETUJU U CRNOJ GORI: Evo koje destinacije će posećivati ove godine!

Koa glavni razlog zašto više ne letuju na svom primorju je želja da upoznaju druge kulture

  • 16

Crnogorci su se poslednjih godina zasitili svojih plaža, pa se sve češće opredeljuju za letovanje na udaljenim destinacijama poput Grčke, Turske i Italije.

CRNOGORCI BEŽE IZ CRNE GORE! Ako ovako nastave, ostaće samo kamenje!

U turističkoj agenciji Galileo kažu da je najpopularnija od njih za Crnogorce Grčka, a kao glavni razlog u agenciji navode želju da se upozna druga kultura.

Osim Grčke, popularne destinacije su i Italija, tačnije Rimini, u kojoj se letuje za oko 299 evra, i Sicilija za 165 evra, ali i one egzotičnije kao što su Majorka i Antalija.

Foto: Wikipedia/BokicaK Foto: Wikipedia/BokicaK

Većina agencija nudi i posebne popuste za decu, pa su tako za mlađe od sedam ili pet godina, aranžmani uglavnom gratis, dok su za decu do 12 godina obezbeđeni popusti od 20 odsto.

(Telegraf.rs/ Izvor: 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    16. jun 2015 | 01:17

    I crnogorcima je crnogoraca više preko glave!

  • Svoj Car

    16. jun 2015 | 23:03

    Crnogorci crnogorci..........Albancima prepustite sve.......e ako vala......tako vam i treba!!!!!Tucaćete kamen vi uskoro......pa opet priznajte Kosovo,naduvajte cene,ukinite javne plaze,cene hrane dovedite na nivo Montekarla,glumite mafiju i višu rasu.....samo napred u propast......braćo.....nasa srpska........ccccc

  • Studentu

    16. jun 2015 | 07:46

    Crnogorci da upoznaju druge kulture,kako je to obrazloženje smešno pa oni ne poznaju ni svoju kulturu.U pojam kulture svašta se trpa i meni sada nije jasno,šta to oni žele da upoznaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA