EVO KAKO U BUDVI DERU ZA PIĆE: Pogledajte ono od 6.000... EVRA! (VIDEO)

Da li mislite da je cena ovog šampanjca kod naših suseda realna?

  • 32

Cena šampanjca u jednoj od diskoteka u Budvi, poznatoj po nastupima svetski poznatih di-džejeva i zvezda iz regiona, iznosi čak 6.000 evra.

"Bollinger 007" je brend koji je proslavila legenda o tajnom agentu Džejmsu Bondu i predstavlja simbol sofisticiranosti i zavođenja suprotnog pola.

Međutim, koliko god koštao proizvod koji nosi ovo ime i filmsku istoriju dugu 50 godina, možda su ipak susedi iz Crne Gore "malo precenili" njegovu vrednost.

Foto:Telegraf Foto:Telegraf

Ukoliko poželite da uživate u ovom ekskluzivnom piću na crnogorskom primorju, moraćete da izdvojite "tričavih" 6.000 evra.

Povodom 50-godišnjice Džejmsa Bonda predstavljena je ograničena serija specijalne kutije u kojoj su se nalazio "Bollinger 002 for 007", a cena je iznosila između 155 i 190 evra.

Procenite sami koliko je realna cena kod naših komšija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    24. jun 2015 | 16:49

    Ljudi idite kod Italijana necete se pokajati. Najbolja usluga uvek sveza hrana ljudima je hrana religija nikad nesluze pomije i staro i uvek pocaste picem i salatom i nekim dezertom ako ste u malom mestu. Otvorenih ruku vas cekaju i sledeci dan a ne idete kod lopova i bezobraznih otimaca

  • Milica

    24. jun 2015 | 17:10

    Ko jos letuje u Budvi... Za te pare mogu na Ibicu... Budite pametni nemojte u Crnu Goru!

  • Srdjan

    24. jun 2015 | 17:12

    Budva je smorila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA