DEZORIJENTISANA JE LEŽALA U LOKVI KRVI: Jezivi detalji nesreće u kojoj je povređena devojčica (14)!

- Njena majka i ja smo sedele na terasi i pile kafu kada smo čule udarac. Svi su pritrčali i videli dete koje leži na drugoj strani ulice. Toliko je jako udario da je izuo iz patika jer je odletela sedam metara - rekla je Vesna Rovčanin. majka mladića s kojim se zabavlja povređena devojčica

  • 3

M. K. (14) teško je povređena kada je u utorak oko 19 časova u Boljevcima kombijem udario muškarac star oko 60 godina, koji je u prikolici prevozio sekundarne sirovine. Do nesreće je došlo na samom ulasku iz Jakova u Boljevce kada je devojčica prelazila ulicu, gde je na nju naleteo vozač. 

DRAMA U BEOGRADU: Devojčicu (14) udario automobil, meštani PRETUKLI vozača i njegovu ženu!

Kada je kombi udario, devojčica je odletela nekoliko metara dalje na drugu stranu ulice, a kombi je sleteo u jarak sa strane puta kojom se prethodno kretao i zaustavio se udarivši u saobraćajni znak.

U bolnici je, osim teško povređene devojčice, završio i vozač kombija, kao i njegova supruga, koja je bila suvozač. Međutim, oni nisu povređeni u samoj nesreći, već kada ih je prema rečima meštana Boljevaca, pretukao brat povređene 14-godišnjakinje.

Povređena devojčica je s teškim telesnim povredama prebačena u Urgentni centar. Portparol Hitne pomoći Nada Macura je rekla da je ekipa lekara izašla na teren po pozivu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Ekipi Hitne pomoći je rečeno da je automobil udario dete na ulazu iz Jakova u Boljevce. Po dolasku na mesto nesreće, lekari su devojčici konstatovali teške povrede glave. Ona je bila dezorjentisana i pri udarcu je dobila potres mozga, ali i hematom na glavi veličine pesnice. Pri prvom pregledu nisu ustanovljeni prelomi, a osim glave, imala je i povrede stomaka - rekla je Macura.

Devojčica je prebačena na Dečju kliniku u Tiršovoj, gde će biti zadržana dok se ne oporavi.

Vesna Rovčanin, majka mladića s kojim se zabavlja povređena devojčica, za Naše novine kaže da je prizor devojčice koja leži u lokvi krvi na putu bio zastrašujuć.

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

- Ona je krenula na autobusku stanicu da bi otišla kući. Njena majka i ja smo sedele na terasi i pile kafu kada smo čule udarac. Svi su pritrčali i videli dete koje leži na drugoj strani ulice. Na čelu je imala ranu koja je počinjala da otiče i bila je svesna, ali dezorijentisana. Umivali smo je i podmetnuli joj jastuče pod glavu čekajući Hitnu pomoć. Toliko je jako udario da je izuo iz patika jer je odletela sedam metara - rekla je sagovornica Naših novina pokazivajući zeleni jastuk umrljan krvlju.

- Kada je video da mu je taj čovek udario sestru i kada ju je video koja leži u lokvi krvi, Milan se izbezumio. Vrištao je i čupao sebi kosu s glave. Onda je udario tog čoveka, dva ili tri puta. Nije tačno da je tukao i njegovu ženu, samo ju je odgurnuo kada je htela da ih razdvoji - rekla je Vesna.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sestra

    25. jun 2015 | 08:50

    I moj brat od 12 godina je ovako poginuo na pesackom zbog budale koja je letela po putu...Isto je izuven iz patika od siline udarca ali moj mali zivot nije preziveo...I podrska za brata ako je kako pisu pretukao vozaca i ja bih...A devojcici zelim da bude dobro i brz oporavak...to su strasne stvari...

  • Dexxx

    27. jun 2015 | 10:43

    Kolko sam shvatio udario ju je rom koji sakuplja sekundarne sirovine.kada ih vidim sa onim njihovim krsevima od kamiona i kombija zapitam se jel mogu uopste da ukoce.kako nekog ne udare na putu...i onda procitam nesto ovako...ko im dozvoljava da registruju..ako uopste i registruju.sve one lesine od automobila koje vidjamo po putu??..jesmo li mi gradjani drugog reda u odnosu na njih??

  • Vise

    26. jun 2015 | 09:06

    Kroz sva sela se vozi kao na reliu a policije nigde.Mogli bi malo vise paznje posvetiti i selima a ne da sede u njihovim kaficima.Ispred svake kafane ima po 10.tak automobila gde djilkosi piju sigurno ne sok.Ostrije kazne primenjivati da se misle hoce li posle sesti za volan.Niko se vise ne plasi da ce mu oduzeti dozvolu ako treba i auto.Bice puniji buzdet a veca bezbednost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA