Vlasnik televizije "Delta" pronađen mrtav!

Dragan Đukić je široj javnosti postao poznat nakon što se kandidovao za direktora RTS-a na poslednjem konkursu. Prema prvim informacijama preminuo je od srčanog udara

  • 3

Vlasnik televizije Delta iz Novog Sada Dragan Đukić nađen je jutros mrtav u svom stanu.

On je široj javnosti postao poznat nakon što se kandidovao za direktora RTS-a na poslednjem konkursu.

Tada je predao dokumentaciju na čak 1200 strana.

Prema prvim informacijama, Đukić je preminuo od srčanog udara. Dragan je pre par godina imao jedan infarkt.

Đukić je svojevremeno povodom obimne dokumentacije za medije izjavio da je "njegov program tematski sadržan i prikazan po stvarnim poglavljima rada i da nije mogao da bude predstavljen u manjem obimu".

- U svom životnom i poslovnom radu nikad nisam bio površan, već veoma profesionalan, temeljan i dosledan. Iskreno sam zamolio da mi cenjeni članovi Upravnog odbora RTS oproste na mojoj obimnosti. Nisam mogao površno da definišem i izložim ovako ozbiljan plan koji sam pisao gotovo godinu dana - objasnio je tada Đukić.

Đukić je imao magistraturu iz menadžerstva u medijima, bio je predsednik Asocijacije elektronskih medija Vojvodine, te dugogodišnji direktor RTV Delta iz Novog Sada. Radio je i za TV Foks, rusku državnu federalnu novinsku agenciju MIA Novosti, asistent je u nastavi na Visokoj tehničkoj školi u Novom Sadu, gradu u kojem i živi. Bio je kandidat za direktora RTV Vojvodine 2013. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lončar Čedomir

    26. jun 2015 | 23:04

    Bio je veliki čovek. Pružio mi je priliku da naučim puno o poslu kao potpunom početniku. Hvala mu na tome. Neka mu je spokoj duši.

  • marko

    26. jun 2015 | 22:39

    Djuka,neka ti je laka zemlja.Bio si pionir onda kad je trebalo u svemu sto si radio. Ostaces upamcen po svemu sto si uradio.

  • Бранко Миладиновић

    26. jun 2015 | 21:22

    Последњи поздрав нашем драгом Драгану, председнику скупштине удружења грађана " Истина Тамарини закони "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA